SmokeStik cartridges / cartomizers

De cartridges, ook wel cartomizers of pods genoemd, van SmokeStik zijn enkel geschikt om te gebruiken in combinatie met een SmokeStik e-sigaret. De cartridges worden geleverd per vijf stuks en dienen weggegooid te worden wanneer deze leeg zijn. Naast de cartomizers met nicotine heeft Slimroken ook nicotine loze pods.

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Groep
  Tabak
  Nicotine soort
  Freebase
  SmokeStik Cartridges - Tobacco - Zwart Classic Tobacco-cartridges (5x zwart).
  Groep
  Tabak
  Nicotine soort
  Freebase
  € 16,95
 • Groep
  Tabak
  Nicotine soort
  Freebase
  SmokeStik Cartridges - Tobacco - Bruin Classic Tobacco-cartridges (5x bruin).
  Groep
  Tabak
  Nicotine soort
  Freebase
  € 16,95
 • Groep
  Tabak
  Nicotine soort
  Freebase
  SmokeStik Cartridges - Menthol - Zwart Classic Menthol-cartridges (5x zwart).
  Groep
  Tabak
  Nicotine soort
  Freebase
  € 16,95
3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

SmokeStik cartridges / cartomizers kopen?

De cartridges van SmokeStik werken enkel in combinatie met de e-sigaretten van het merk. U kan de cartomizers dus niet gebruiken in combinatie met een e-sigaret van een ander merk. De cartomizers zijn voorgevuld met e-liquid en daarbij heeft u de keuze uit een tabak- of mentholsmaak. Daarnaast kan u zelf de keuze maken of u kiest voor een liquid met nicotine of liever zonder nicotine, op deze manier kan u de nicotineverslaving dus stapsgewijs afbouwen.

De cartomizers worden standaard geleverd per vijf stuks in één verpakking.

Hoe vervang ik een SmokeStik cartridge?

Wanneer de vloeistof/e-liquid in een cartridge op is dient deze vervangen te worden voor een nieuw exemplaar. U schroeft de oude cartomizer van de SmokeStik e-sigaret af en schroeft er vervolgens een nieuw exemplaar op.

De cartomizers van SmokeStik kunnen niet opnieuw worden gevuld met e-liquid en dienen na gebruik dus als geheel weggegooid te worden.

Overige SmokeStik producten

Naast de cartridges van SmokeStik heeft Slimroken ook de freebase e-liquids van het merk in haar assortiment opgenomen. De e-liquids kunnen worden gebruikt met meerdere e-sigaretten, niet enkel de elektrische sigaretten van SmokeStik dus. Ook heeft Slimroken de e-sigaretten, die werken in combinatie met de cartridges, in haar assortiment opgenomen.

Mocht u vragen hebben over de werking van de cartridges neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.