SmokeStik e-liquids

De e-liquids van SmokeStik hebben een verhouding van 70% PG / 30% VG en worden geleverd in flesjes van 10 ml. SmokeStik heeft haar basisassortiment duidelijk gericht op mensen die wensen te stoppen met het roken van traditionele tabak. Dit is dan ook de voornaamste reden dat zij enkel hebben gekozen voor een tabak en een menthol smaak e-liquid in het assortiment. De liquids van het merk zijn verkrijgbaar met en zonder nicotine, dit geeft u de mogelijkheid om uw nicotineverslaving in stapjes af te bouwen.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Smaak
  Tabak
  PG/VG
  70/30
  SmokeStik - Tobacco E-liquid tabak (10ml) .
  Smaak
  Tabak
  PG/VG
  70/30
  € 5,95
 • Smaak
  Menthol
  PG/VG
  70/30
  SmokeStik - Menthol

  E-liquid menthol (10ml) .

  Smaak
  Menthol
  PG/VG
  70/30
  € 5,95
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

SmokeStik e-liquid kopen?

De e-liquids van het merk SmokeStik zijn verkrijgbaar in twee smaken: Tobacco en Menthol. De liquids zijn enkel bedoeld om te gebruiken in een elektrische sigaret en worden geleverd in flesjes van 10ml.

SmokeStik heeft er specifiek voor gekozen om enkel e-liquids te produceren in de smaken van tabak en menthol. Deze keuze is gemaakt omdat SmokeStik zich sterk richt op personen die willen stoppen met roken. Dit doen niet alleen met hun e-liquids maar ook met de e-sigaret startsets. De e-sigaretten van SmokeStik hebben de klassieke vorm van een sigaret.

In welke e-sigaretten kan ik een e-liquid van SmokeStik gebruiken?

De e-liquids van SmokeStik zijn te gebruiken in vrijwel iedere e-sigaret en dus niet enkel in de e-sigaretten van SmokeStik zelf. SmokeStik e-liquids worden het meest gebruikt in combinatie met MTL e-sigaretten. Dit zijn e-sigaretten waarbij u de damp eerst inhaleert in uw mond en vervolgens naar uw longen, de volledige naam voor deze vorm van dampen is Mouth-to-Lung (in het Nederlands; vanuit de mond naar de longen).

Terugkomend op de e-sigaret startsets van SmokeStik zelf, deze maken veelal gebruik van de voorgevulde cartomizers/cartridges. Deze cartridges worden apart verkocht en mogen niet verward worden met de e-liquids van het merk. De e-liquids van SmokeStik kan u dus enkel gebruiken in de SmokeStik e-sigaretten waar gebruik wordt gemaakt van een losse hervulbare clearomizer en niet van een cartomizer/cartridge.