SmokeStik e-liquids en cartridges

Naast de standaard 10ml menthol en tobacco e-liquids van SmokeStik heeft Slimroken ook de cartridge pods van dit merk op voorraad. De cartridges van SmokeStik zijn verkrijgbaar in de smaken tabak en menthol en worden geleverd per vijf stuks. Het is belangrijk om te weten dat de SmokeStik cartridges enkel te gebruiken zijn in de e-sigaretten van SmokeStik en dus niet van andere merken.

Onderstaand vindt u het gehele aanbod aan SmokeStik e-liquids en cartrigdes/pods.

5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Smaak
  Tabak
  PG/VG
  70/30
  SmokeStik - Tobacco E-liquid tabak (10ml) .
  Smaak
  Tabak
  PG/VG
  70/30
  € 5,95
 • Smaak
  Menthol
  PG/VG
  70/30
  SmokeStik - Menthol

  E-liquid menthol (10ml) .

  Smaak
  Menthol
  PG/VG
  70/30
  € 5,95
 • Groep
  Tabak
  Nicotine soort
  Freebase
  SmokeStik Cartridges - Tobacco - Zwart Classic Tobacco-cartridges (5x zwart).
  Groep
  Tabak
  Nicotine soort
  Freebase
  € 16,95
 • Groep
  Tabak
  Nicotine soort
  Freebase
  SmokeStik Cartridges - Menthol - Zwart Classic Menthol-cartridges (5x zwart).
  Groep
  Tabak
  Nicotine soort
  Freebase
  € 16,95
 • Groep
  Tabak
  Nicotine soort
  Freebase
  SmokeStik Cartridges - Tobacco - Bruin Classic Tobacco-cartridges (5x bruin).
  Groep
  Tabak
  Nicotine soort
  Freebase
  € 16,95
5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

SmokeStik cartridges of cartomizers kopen?

De cartridges van SmokeStik, ook wel pods genoemd, zijn vooraf gevuld met e-liquid en worden geleverd per vijf stuks in één pakje. De cartridges zijn te gebruiken in combinatie met SmokeStik e-sigaretten, u kan deze pods dus niet gebruiken met een e-sigaret van een ander merk.

Wanneer een cartridge op is dient u deze in zijn geheel weg te gooien. Vervolgens kunt u een nieuw exemplaar op uw SmokeStik e-sigaret plaatsen, de pods kunnen niet opnieuw worden gevuld. Bij SmokeStik heeft u de keuze uit de e-liquid smaken tabak en menthol. Iedere cartridge is verkrijgbaar met en zonder nicotine, zo kunt u zelf bepalen welke nicotinegehalte de voorkeur krijgt.

SmokeStik e-liquid

Naast de voorgevulde e-liquid cartridges van SmokeStik zijn er ook losse e-liquids verkrijgbaar. Deze hebben een inhoud van 10ml en zijn verkrijgbaar in de smaken van menthol en tabak.

De verhoudingen van de SmokeStik e-liquids is 70/30 PG/VG. Dit zijn dus e-liquids die echt bedoeld zijn om te gebruiken voor het Mouth-to-Lung (MTL) dampen. De gier, beter bekend als de throat hit, is duidelijk te voelen wanneer u een e-liquid met nicotine neemt. Bent u een echte sub ohm damper die een e-sigaret heeft met veel vermogen om wolken te blazen? Dan zijn de e-liquids van SmokeStik minder geschikt om te gebruiken in combinatie met uw e-smoker.

Mocht u nog vragen hebben over de e-liquids en cartridges van SmokeStik mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder met het maken van een juiste en veilige keuze.