Zoete e-liquid smaken

Er zijn een hoop e liquids met een zoete smaak. Dit kan een fruit smaak zijn maar ook snoep of drank smaakjes kunnen een zoete smaakbeleving hebben. Slimroken heeft alle e liquids die thuishoren in deze categorie samengevat op deze pagina. Mist u een bepaalde smaak? Laat het ons weten, dan zouden wij deze in de toekomst kunnen opnemen in ons assortiment.

Vrijwel alle e liquids zijn beschikbaar met of zonder nicotine. Zit er een e liquid bij voor u? Neem een kijkje in het onderstaande assortiment.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

+ Toon meer - Toon minder

E liquid met zoete smaak kopen?

Een groot deel van alle liquids in het assortiment van Slimroken hebben een zoete smaakbeleving. De zoetigheid in deze e liquids komt niet alleen voort uit snoep of suiker maar ook verschillende soorten tropische fruitsoorten. Ook kan u liquids van bekende toetjes terugvinden, denk bijvoorbeeld aan cheesecake, vla of tiramisu.

Het merk dat enkel zoete liquids in haar assortiment heeft is: Vampire Vape. Dit merk komt uit het Verenigd Koninkrijk en produceert enkel liquids en Shake and Vapes. De shake and vape zijn inmiddels verboden op de Nederlandse markt, deze kan u dus niet meer aanschaffen bij Slimroken.

Uit welke bestanddelen bestaat een zoete E-liquid?

Normaliter bestaat een E-liquid uit drie bestanddelen: de stoffen PG en VG en een aroma. Het aroma in een E-liquid zorgt voor de smaak in een liquid.

De afkorting PG staat voor propyleenglycol. Deze stof zorgt voor de throat hit. Dit is de kriebel die wordt gevoeld in de keel. Daarnaast zorgt de stof PG voor de intensiteit van de smaak in de vloeistof. Wanneer een liquid een hoog PG gehalte heeft zult u dus merken dat deze beter voelbaar is in de keel. Ook de stof nicotine zorgt bij aan de kriebel in de keel.

VG is een plantaardige stof. Deze zorgt ervoor dat een E-liquid milder smaakt. Naast deze milde smaakbeleving zorgt de stof VG voor de dampproductie die wordt gecreëerd tijdens het dampen. Liquids met een hoog VG gehalte zorgen dus voor meer damp en zijn eerder geschikt voor subohm e sigaretten, dit zijn e sigaret sets die werken op coils die een weerstand onder de 1Ohm hebben.

Het aroma dat in een e-liquid is verwerkt neemt het kleinste percentage van de inhoud in beslag. Deze smaakstoffen zijn namelijk erg geconcentreerd en heb je er dus maar een paar druppeltjes van nodig.

Gratis verzending voor alle e liquids

Slimroken rekent geen extra kosten voor de verzending van E-liquids. Hierdoor betaalt u bij ons dus even veel voor een e-liquid als in de winkel. Wij verzenden met de service van PostNL.

Wanneer u op een werkdag voor 21:00 besteld, zorgen wij ervoor dat uw pakketje ons magazijn dezelfde dag nog verlaat. U kunt de bestelling de volgende dag in huis verwachten. De bestellingen die zijn geplaatst op zaterdag en zondag (weekend) worden maandag verwerkt in ons magazijn. U kunt het pakketje dus dinsdag thuis verwachten.

Heeft u andere vragen over het elektronisch roken of over e liquids? Neem dan contact met ons op voor meer informatie omtrent deze onderwerpen.

Meer weten over E-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!