Alle E-liquids

Bekijk hier ons complete assortiment E-liquids. Gebruik de filters om te zoeken op smaak, basisverhouding, nicotinegehalte en merk.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
63 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
63 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ruimt assortiment in E liquid smaken bij Slimroken.nl

Bij Slimroken.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan E liquid smaken. Zo is er voor ieder type damper een smaak te vinden. Omdat smaak een persoonlijke kwestie is hebben de verschillende merken allemaal een ruim aanbod ontwikkeld, zodat zij voor iedere damper wel een passende smaak hebben. En omdat er zoveel verschillende soorten en smaken E-liquid zijn hebben wij de smaken onderverdeeld in verschillende smaakcategorieën.

Wat is de juiste E sigaret vloeistof voor mij?

Met een ruim aanbod bent u altijd verzekert van de juiste E sigaret vloeistof voor u. Alle E sigaret vloeistoffen bij Slimroken.nl zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en komen uit gecertificeerde fabrieken. Wij kopen geen liquids uit China in. Dit doen we niet, omdat de kwaliteit daar slecht is, want er zitten goede betrouwbare merken bij. De reden dat we dit doen is dat we niet kunnen garanderen dat het product 100% origineel en veilig is. Dit komt door de vele aanbieders die kopieën en B-merken aanbieden. Bij Slimroken willen wij alleen de beste E sigaret vloeistoffen voor u die 100% veilig en origineel zijn. Daarom werken wij alleen met gecertificeerde bedrijven die de kwaliteit kunnen waarborgen.

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunt u een passende smaak kiezen. Naast de smaak heeft u ook keuze in de liquidverhoudingen, maar eerst volgen hieronder alle E liquid smaakcategorieën die u bij Slimroken in het assortiment kunt vinden.

(geen) Base liquid

De (geen) base liquids bevatten geen smaak. Dit zijn dus smaakloze liquids.

Dessertsmaak

De dessertsmaken bestaan uit liquids die naar toetjes en andere dessert gerechten smaken. Denk aan custard!

Dranksmaak

In de categorie dranksmaken vindt u niet alleen smaken als cola en koffie terug, maar ook smaken als whiskey komen hier terug.

Fruitsmaak

De naam zegt het al. Hier vindt u alle e-sigaret vloeistoffen met een fruitsmaak terug. Van banaan tot fruit mix tot ananas.

Mentholsmaak

Bij de mentholsmaken vindt u alle liquids waarin menthol/mint zit verwerkt. Niet alleen pure mentholsmaken, maar ook fruitsmaken waarin menthol zit verwerkt.

Tabak smaak

In de smaakcategorie tabakssmaken vindt u allen soorten sigaretten smaken terug. Niet alleen de oorspronkelijke vindt u hier de originele tabakssmaken, maar ook combinaties bijvoorbeeld koffie met een lichte tabak smaak.

Verrassende smaak

Laat uzelf verrassen met de collecte verrassende smaken. Dit betreft combinaties van verschillende smaken. Denk aan vanille, banaan, karamel en tabak of een zoete donutsmaak.

Zoete smaak

Hier vindt u alle E-liquid smaken met een zoete afdronk. Van frisse peer en mint tot een zoete bubblegum e-sigaret vloeistof.

Deze E liquid smaken zijn verkrijgbaar met verschillende liquidverhoudingen en nicotinegehaltes

Bovenstaande E liquid smaken zijn verkrijgbaar met verschillende liquidverhoudingen en nicotinegehaltes. Zo kunt u zelf kiezen of u met nicotine of zonder nicotine wilt dampen. Een ander voordeel hiervan is dat het u kan helpen met het stoppen van het roken van traditionele tabak. Wilt u meer lezen over de verschillende liquidverhoudingen en de PG/VG-gehaltes? Lees dan het kennisbankartikel “Waaruit bestaat E-liquid?”.

Meer weten over E-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!