Six Licks - Salts

Six Licks is groot geworden met zijn Shake & Vapes. Na het succes van de Shake & Vapes hebben ze nu ook kant-en-klare e-liquids geproduceerd. De liquids zijn verkrijgbaar in vijf verschillende smaakcombinaties. De liquids zijn verrijkt met Nicotine Salt en hebben hiermee een nicotinegehalte van 20mg.

Benieuwd geworden naar de Six Licks e-liquids? Onderstaand zijn alle smaken te vinden.

6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Six Licks e-liquid kopen?

De liquids van Six Licks zijn verkrijgbaar in vijf e-liquid smaken. Deze smaken komen voort uit de eerder uitgebrachte Shake & Vape lijn van het merk. Het merk is ontstaan in het Verenigd Koninkrijk en heeft zijn succes te danken aan de eigenzinnige smaakcombinaties. Zo hebben ze wereldwijd al verschillende prijzen in de wacht weten te slepen.

Sinds 1 juli 2019 is er een verbod van kracht op de verkoop van liquids met een inhoud van boven de 10ml. Hier heeft Six Licks direct op ingespeeld middels zijn kant-en-klare liquids van 10ml. De Shake & Vapes van het merk mogen wij dus ook niet meer verkopen.

Welke e-liquid smaken heeft Six Licks?

Six Licks heeft het voor elkaar gekregen om vijf smaken in het assortiment op te nemen. Dit zijn de volgende e-liquids:

  • Six Licks - Bite the Bullet: smaakcombinatie van bosbessen en een subtiele hint van anijs.
  • Six Licks - Bluemonia: een combinatie van verse bosbessen en frambozen.
  • Six Licks - Love Bite: combinatie van grapefruit en bloedsinaasappel.
  • Six Licks - Melon on my mind: combinatie van twee meloen soorten.
  • Six Licks - Truth or pear: verse peer, aardbeien en een tintje citroen.

Wat is Nicotine Salt?

Nicotine Salt wordt steeds vaker verwerkt in e-liquids. Het wordt vaak gebruikt door mensen die willen stoppen met het roken van traditionele tabak maar wat is het nou precies? Nicotine Salt is een manier waarop de nicotine in de E-liquid is verwerkt. In de meeste gevallen wordt er 20mg nicotine verwerkt in de E-liquids. De 20mg Nicotine Salt voelt echter aan als een liquid met een gehalte van 3mg 'normale' nicotine. Dit wordt mogelijk gemaakt door de manier waarop de nicotine is verwerkt in de liquid.

In enkele gevallen is er ook een 10mg Nicotine Salt, dit komt voort uit de wens vanuit de consument. Echter zijn er nog niet veel merken die dit gehalte verwerken in hun liquids. Bij Slimroken heeft het merk Vampire Vape twee E-liquids met een Nicotine Salt gehalte van 10mg: Heisenberg en Pinkman.

 

Meer weten over E-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!