Six Licks e-liquid

Six Licks e-liquid kopen? Dan bent u bij Slimroken aan het juiste adres. De e-liquids van dit merk zijn verkrijgbaar in verschillende smaakcombinatie, allen met een combinatie van diverse fruitsoorten. De e-liquids zijn verrijkt met Nicotine Salt en hebben een nicotinegehalte van 20 mg.

Benieuwd geworden naar de Six Licks e-liquids? Neem een kijkje in het onderstaande assortiment.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

+ Toon meer - Toon minder

Six Licks e-liquid kopen?

De Six Licks e-liquids zijn verkrijgbaar in zes smaken. Deze smaken komen voort uit de eerder uitgebrachte Shake & Vape lijn van het merk. Het merk is ontstaan in het Verenigd Koninkrijk en heeft zijn succes te danken aan de eigenzinnige smaakcombinaties.

Sinds 1 juli 2019 is er een verbod van kracht op de verkoop van e-liquid met een inhoud van boven de 10ml. Hier heeft Six Licks direct op ingespeeld middels zijn kant-en-klare liquids van 10ml. De Shake & Vapes van het merk mogen wij dus ook niet meer verkopen.

Welke e-liquid smaken heeft Six Licks?

Six Licks heeft het voor elkaar gekregen om vijf smaken in het assortiment op te nemen. Dit zijn de volgende e-liquids:

  • Six Licks - Bite the Bullet: smaakcombinatie van bosbessen en een hint van anijs.
  • Six Licks - Bluemonia: een combinatie van bosbessen en frambozen.
  • Six Licks - Love Bite: combinatie van grapefruit en bloedsinaasappel.
  • Six Licks - Melon on my mind: combinatie van twee meloen soorten.

Wat is Nicotine Salt?

Nicotine Salt wordt steeds vaker verwerkt in e-liquids. Het wordt vaak gebruikt door mensen die willen stoppen met het roken van traditionele tabak maar wat is het nou precies? Nicotine Salt is een manier waarop de nicotine in de e-liquid is verwerkt. In de meeste gevallen wordt er 20mg nicotine verwerkt in de e-liquids. De 20mg Nicotine Salt voelt echter aan als een liquid met een gehalte van 3mg 'normale' nicotine. Dit wordt mogelijk gemaakt door de manier waarop de nicotine is verwerkt in de e-liquid.

Meer weten over e-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden