Sansie White Label E-liquid

Sansie White Label E-liquids zijn beschikbaar in acht verschillende smaken met een 50%PG / 50%VG verhouding. Geproduceerd in Nederland volgens strikte kwaliteitsnormen. Slimroken.nl is de exclusieve distribiteur van Sansie White.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
8 artikel(en)
8 artikel(en)

Sansie White Label

Het Sansie White Label bestaat uit acht verschillende smaken. Met deze lijn richt het merk zich op fruitsmaken. Hiermee spreken zij dampers aan die de voorkeur geven aan fruit E-liquids. Net zoals bij de andere twee labels streeft het merk ook hier naar de hoogst haalbare kwaliteit en veiligheid. Dit doen zij onder andere door nog een extra test in het lab, voordat de liquids de fabriek verlaten.

Diverse fruitsmaken bij Sansie White

De smaken die u terugvindt in het White Label bestaan uit acht verschillende liquids met een fruitsmaak. Eén van die fruitsmaken is Strawberry. Deze liquid heeft een zoete sappige aardbeismaak. Een andere E-liquid in dit assortiment is de Berry Mix. Deze liquid heeft een smaaksensatie van verschillende bessen waar een vleugje mint aan is toegevoegd.

Sansie White Label liquidverhoudingen

Sansie White Label is verkrijgbaar met een liquidverhouding van 50%PG en 50%VG. Hiermee zijn de verhoudingen precies in balans en is de zachtheid van de e-liquid aangenamer voor de keel. Tevens resulteert dit in een ietwat meer intensere smaak. Deze verhouding is geschikt voor alle elektrische sigaretten. De 50%PG en 50%VG liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Dit zijn de volgende gehaltes:

  • 0mg nicotine
  • 3mg nicotine
  • 6mg nicotine
  • 12mg nicotine

 

Meer weten over E-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!