Sansie Vape

Sansie E-liquids zijn beschikbaar in verschillende smaken tabak, fruit of blend met een 50%PG / 50%VG verhouding. Deze smaken zijn onderverdeeld in E-liquids met 0, 3, 6, 12 of 18mg/ml nicotine. Slimroken.nl is de exclusieve distributeur van Sansie E-liquids. De liquids worden geproduceerd in een gecertificeerde fabriek en voldoen aan de geldende regelgevingen.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
32 artikel(en)
32 artikel(en)

Sansie E liquid

Sansie E liquid is afkomstig uit dezelfde fabriek als Millers Juice. Beide merken zijn van Nederlandse bodem en worden in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek geproduceerd. Alle liquids voldoen aan de geldende regelgevingen in de Benelux. Slimroken.nl is dan ook de exclusieve distribiteur van Sansie E-liquid. U heeft keuze uit vierentwintig verschillende smaken die u kunt bestellen. Welke smaken u wilt bestellen hangt natuurlijk volledig af van uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

De liquidverdoudingen bestaan uit 50%PG en 50%VG

De liquidverhoudingen van Sansie bestaan uit 50%PG en 50%VG. Deze verhouding bepaalt grotendeels de ervaring tijdens het dampen. De PG-verhouding zorgt hier voor een kriebel in de keel die vergelijkbaar is met het roken van traditionele tabak en het VG-gehalte zorgt voor een ietwat mildere smaak en meer damp. Bij een 50-50 verhouding is er een balans tussen beiden. Wilt u meer weten hierover? Ga hier naar de informatiepagina over PG en VG verhoudingen.

Naast bovenstaande verhoudingen is er ook de mogelijkheid om zelf een nicotinegehalte te kiezen. Sansie vape is beschikbaar met 0, 3, 6, 12 of 18 milligram.

De labels van Sansie

Sansie bestaat uit drie verschillende labels. Zo vindt u in het assortiment van Slimroken.nl de labels: Black, Gold en White. Elke lijn staat voor een eigen smaak. Hieronder gaan we dieper in op de drie smaaklijnen.

Black label

We beginnen met Sansie Black label. Deze lijn bestaat uit E-liquids met acht verschillende tabak smaken. De tabak smaak heeft als enige van de drie labels een 18mg nicotine variant. De overigen gaan tot 12mg nicotine. Enkele smaken die voorkomen in het assortiment zijn:

Voor de overige smaken gaat u naar de categoriepagina van het Black label.

Gold label

Het Sansie Gold label bestaat uit verschillende blend smaken. Ook met een 50/50 PG/VG verhouding en verkrijgbaar met een 0, 3, 6 en 12mg nicotinegehalte. Zo ziet u in het assortiment blends voorkomen van Ice Melon tot Strawberry Donut. Andere smaken die u ziet terugkomen zijn:

Voor het complete aanbod gaat u hier naar de pagina van Sansie Gold label.

White label

Als derde lijn is daar Sansie White. Dit label bestaat uit fruitsmaken en heeft een 50%PG en 50% VG verhouding. Ook zonder nicotine verkrijgbaar. Naast smaken als Cherry en Sweet Apple vindt u ook de volgende smaken hier terug:

Alle overigen smaken vindt u hier op de pagina van Sansie White.

Meer weten over E-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!