Rude Oil

Rude Oil is een producent van e-liquid die in het Verenigd Koninkrijk werkt aan het ontwikkelen van e-liquids. De Rude Oil liquids hebben een samenstelling van 20% PG en 80% VG (geldt voor de blikken) of 50% PG en 50% VG (individuele flesjes van 10ml).

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Over de e-liquid fabrikant Rude Oil

Rude Oil is een e-liquid producent gevestigd in het Verenigd Koninkrijk die de slogan ‘Wij zijn vapers net als jullie!’ naleven. Deze slogan maken zij maar al te goed waar, want deze fabrikant produceert hoogwaardige kwaliteit e-liquids waarbij de klant in het proces ten alle tijden centraal staat. Vele malen onderzoeken, proeven en toetsen zorgt ervoor dat Rude Oil keer op keer met de nieuwste smaakcombinaties op de markt komt.

De samenstelling van Rude Oil e-liquids

De samenstelling van 20% PG en 80% VG van de blikken zorgt ervoor dat e-liquids een erg zachte smaak hebben en een zeer hoge dampproductie hebben. De verhouding van 50% PG en 50% VG van de 10ml flesjes maakt het dat deze liquids een goede smaakbeleving hebben en een gemiddelde hoeveelheid damp produceren bij het inhaleren ervan.

De liquids zijn verkrijgbaar in vier verschillende nicotinegehaltes. Zo kunt u ook kiezen om nicotine vrij te dampen. Achtereenvolgend zijn de volgende nicotinegehaltes verkrijgbaar:

  • 0mg nicotine (nicotine vrij)
  • 2mg nicotine
  • 6mg nicotine
  • 12mg nicotine

Wilt u meer informatie over nicotine in E-liquid? Lees dan het kennisbank artikel “Zit er nicotine in E-liquid?”.

Rude Oil Coil Grease liquid

De Coil Grease is een liquid met een smaakcombinatie van verschillende fruitsoorten. De smaken mandarijn en framboos zijn de soorten die het meest naar voren komen. Het nicotinegehalte hier is 2mg met een liquidverhouding van 20%PG en 80%VG.

 

Meer weten over E-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!