Rude Oil

Rude Oil is een producent van e-liquid die in het Verenigd Koninkrijk werkt aan het ontwikkelen van e-liquids. De Rude Oil liquids hebben een samenstelling van 20% PG en 80% VG (geldt voor de blikken) of 50% PG en 50% VG (individuele flesjes van 10ml).

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Over de e-liquid fabrikant Rude Oil

Rude Oil is een e-liquid producent gevestigd in het Verenigd Koninkrijk die de slogan ‘Wij zijn vapers net als jullie!’ naleven. Deze slogan maken zij maar al te goed waar, want deze fabrikant produceert hoogwaardige kwaliteit e-liquids waarbij de klant in het proces ten alle tijden centraal staat. Vele malen onderzoeken, proeven en toetsen zorgt ervoor dat Rude Oil keer op keer met de nieuwste smaakcombinaties op de markt komt.

De samenstelling van Rude Oil e-liquids

De samenstelling van 20% PG en 80% VG van de blikken zorgt ervoor dat e-liquids een erg zachte smaak hebben en een zeer hoge dampproductie hebben. De verhouding van 50% PG en 50% VG van de 10ml flesjes maakt het dat deze liquids een goede smaakbeleving hebben en een gemiddelde hoeveelheid damp produceren bij het inhaleren ervan.

Meer informatie over e-liquids

Als u meer informatie wilt hebben over e-liquids in het algemeen kunt u onze speciaal ingerichte kennispagina raadplegen. Op deze pagina vindt u alles wat u wilt weten over e-liquids.