RELX pods

De pods voor de Essential en Infinity pod-systemen van RELX zijn beschikbaar in vijf verschillende smaken op basis van 40% PG / 60% VG en met 18 mg NicSalt. De pods zijn vooraf gevuld met e liquid en zijn verrijkt met nicotine zout (nicotine salt). RELX e-sigaretten zijn enkel bedoeld om te gebruiken om een nicotineverslaving stapsgewijs af te bouwen.

RELX is een bedrijf met als kernactiviteit onderzoek en ontwikkeling op het gebied van e-sigaretten, productontwerp en verkoop. RELX richt zich naar eigen zeggen op productkwaliteit en maakt nu technologische innovatie en design dampen toegankelijk voor bestaande volwassen rokers over de hele wereld.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

+ Toon meer - Toon minder

RELX pods kopen?

Bij Slimroken vindt u een compleet aanbod aan RELX pods. De pods van RELX zijn enkel te gebruiken in combinatie met een e sigaret van het merk. De pods zijn altijd vooraf gevuld met e-liquid en dienen weggegooid te worden wanneer de liquid in de cartomizer leeg is. Vervolgens kan u een nieuwe pod plaatsen.

Alle pods worden per twee stuks geleverd en hebben per stuk een e-liquid capaciteit van 2ml. Benieuwd naar de verschillende smaken die RELX aanbied? Op deze pagina vindt u alle smaakverhoudingen die worden aangeboden door de e sigaret fabrikant.

RELX pod e-sigaret

De elektrische sigaretten van RELX zijn enkel werkzaam met de pods van het merk. U kan dus geen pods van andere merken gebruiken in combinatie met deze elektrische sigaretten. De e-sigaret startsets van RELX zijn verkrijgbaar in twee varianten. De Essential batterij heeft ingebouwde batterij van 350mAh. De tweede batterij is de Infinty, deze heeft een batterijcapaciteit van 380mAh.

Beiden batterijen zijn op te laden middels de bijgeleverde USB-C laadkabel.