Millers Juice Goldline

Millers Juice is een Nederlandse producent van e-liquids waarbij enkel kwalitatieve bestandsdelen worden gebruikt die afkomstig zijn van Nederlandse bodem. De Millers Juice Goldline bestaat uit 14 e-liquid premium smaken met een PG/VG verhouding 50/50 of 0/100. Iedere liquid is beschikbaar met een nicotinegehalte van 0mg, 3mg, 12mg of 18mg/ml.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
20 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
20 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

E-liquids uit de Millers Juice Goldline online bestellen

U kunt bij Slimroken.nl terecht voor alles wat u nodig heeft voor uw e-sigaret, waaronder e-liquids. Onze lijn met e-liquids bestaat uit een breed aanbod merken, waaronder e-liquids van Millers Juice. De Goldline wordt in Nederland geproduceerd en is een premium product. De liquids worden onder de strenge eisen van de TUV ISO 9001 certificering geproduceerd en worden dubbel gecontroleerd voordat ze op de markt gebracht worden.

Aanbod Goldline liquids van Millers Juice

Het assortiment Goldline liquids bestaat uit 4 smaakcategorieën, namelijk de volgende:

De smaakcategorieën bestaan weer uit verschillende smaken waarbij het nicotinegehalte gekozen kan worden. U kunt daarbij ook kiezen voor een nicotinegehalte van 0mg.

De smaken e-liquids zijn beschikbaar met diverse verhoudingen PG/VG. Afhankelijk van de smaak kunt u kiezen voor een PG/VG verhouding van 50/50 of voor 100% VG. Hoe hoger het VG gehalte in de e-liquid, des te milder de smaak en meer dampproductie.

Wilt u meer informatie over e-liquids en het gebruik ervan? Raadpleeg dan onze kennispagina over e-liquids.