Millers Juice E-liquid

Millers Juice is het eerste echte Nederlandse E-liquidmerk. Millers Juice produceert E-liquids van hoge kwaliteit ingrediënten volgens strenge richtlijnen in een ISO9001 gecertificeerde fabriek. Het assortiment bestaat uit vier verschillende lines met fruit-, tabak- en blend smaken met een verhouding van 50/50 PG/VG, 70/30 PG/VG of 100VG .

Millers Juice is ons huismerk, omdat wij het belangrijk vinden om met een Nederlandse E-liquid leverancier te werken. Echt Nederlandse smaken die direct te herkennen zijn is uiteraard ook een groot pluspunt.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
76 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
76 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Millers Juice Premium E-liquid

Millers Juice is als eerste NL producent gestart met de Silverline: een uitgebreide lijn smaken van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Tegelijktijd werd de Goldline geïntroduceerd met meer verfijnde smaken blends en hogere VG liquids. 

Alle liquids worden gemaakt met ingrediënten van farmaceutische kwaliteit onder strenge kwaliteitscontroles in de eigen fabriek in Oosterhout.

Na het succes van de eerste twee lijnen heeft Millers Juice eind 2017 de nieuwste twee series E-liquids gelanceerd: De Chromeline met 10 nieuwe smaken en de Platinumline waarmee de populairste smaken in een nieuw jasje zijn gestoken.

Bekijk alle Millers Juice E-liquids: