Millers Juice E-liquid

Millers Juice is het eerste echte Nederlandse E-liquidmerk. Millers Juice produceert E-liquids van hoge kwaliteit ingrediënten volgens strenge richtlijnen in een ISO9001 gecertificeerde fabriek. Het assortiment bestaat uit vier verschillende lines met fruit-, tabak- en blend smaken met een verhouding van 50/50 PG/VG, 70/30 PG/VG of 100VG.Millers Juice is ons huismerk omdat wij het belangrijk vinden om met een Nederlandse E-liquid leverancier te werken. Echt Nederlandse smaken die direct herkenbaar zijn is uiteraard een groot pluspunt.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
76 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
76 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Millers Juice

Millers Juice is als eerste Nederlandse producent gestart met de Silverline: een uitgebreide lijn met smaken waar het merk streeft naar hoge kwaliteit. Tegelijkertijd werd de Goldline geïntroduceerd met meer verfijnde blends en hogere VG liquids. Alle liquids worden gemaakt met ingrediënten van farmaceutische kwaliteit onder strenge kwaliteitscontroles in de eigen fabriek in Oosterhout. Dit gebeurt in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek. Daarnaast worden de E-liquids van elke batch gecontroleerd in het laboratorium, voordat ze de fabriek verlaten.

E-liquid van Millers Juice bestellen

E-liquids van Millers Juice vindt u hier terug in vier verschillende lijnen, met of zonder nicotine en in verschillende verhoudingen PG/VG. Slimroken.nl snapt dat smaak persoonlijk is en probeert met dit aanbod voor ieder persoon wel een passende smaak te hebben. Zo zijn er verschillende tabak smaken, fruit smaken en diverse blendsmaken die u kunt bestellen.

Nicotinegehaltes in Millers Juice E liquid

Nicotine is zoals algemeen bekend een verslavend middel dat onder andere in sigaretten verwerkt zit, maar ook in e-liquids. De nicotine in sigaretten en e-liquid zorgen voor een kriebel in de keel bij het inhaleren. Naar mate er meer nicotine verwerkt zit in de liquid is de smaak minder goed te proeven. Bij sigaretten is het niet mogelijk om het nicotinegehalte te bepalen, bij e-sigaretten is dat wel mogelijk. Er kan zelfs gekozen worden om nicotinevrij te dampen.

De liquids van Millers Juice zijn beschikbaar in vijf klassen op het gebied van nicotinegehalte. Met de vijf verschillende klassen kunt u ook het nicotinegehalte afbouwen, zodat u uiteindelijk kunt stoppen met roken. Het is ook mogelijk om de liquids geheel nicotinevrij te bestellen. U kunt kiezen uit de volgende nicotinewaardes:

PG/VG Verhouding in Millers E liquid

De verschillende lijnen e-liquids hebben ieder hun eigen verhouding propyleenglycol (PG) en een plantaardige glycerine (VG). De hoeveelheid PG bepaald de intensiteit van de smaak en zorgt voor de kriebel in de keel. Het percentage VG bepaald in welke mate de liquid mild smaakt en zorgt voor de dampproductie. De Millers Juice liquids zijn beschikbaar in de volgende verhoudingen:

De vier verschillende lijnen van Millers Juice

Na de eerste twee lijnen heeft Millers juice eind 2017 nog twee nieuwe series E-liquids gelanceerd. De Chromeline en de Platinumline zijn toen op de markt gebracht. Deze lijnen bevatten smaken die in een nieuw jasje zijn gestoken. Vandaag de dag bestaat het assortiment van Millers uit vier verschillende E liquid lijnen. Deze vindt u hieronder terug.

Millers Juice Silverline

Het Silverline assortiment bevat 36 verschillende smaken met een 70%PG en 30%VG verhouding. Hier kunt u verrassende, maar ook typische Nederlandse smaken verwachten. Neem als voorbeeld de mix van diverse fruitsoorten of de kruidige tabakssmaak. Deze Silverline smaken worden onderverdeeld in de volgende categorieën:

Millers Juice Goldline

De Goldine bevat veertien verschillende smaken die onderverdeeld zijn in een aparte PG en VG verhouding. De liquidverhoudingen in deze lijn zijn 50%PG / 50% VG en 100%VG. Hier vindt u smaken als een combinatie van anijs en drop of Ierse Whiskey & Cream met een vleugje mokka en chocolade. Deze smaken vindt u terug in de volgende vier smaakcategorieën in het assortiment Goldine:

Millers Juice Chromeline

De Chromeline van Millers uit tien smaken die een verhouding hebben van 50%PG en 50% VG. Hier vindt u verschillende smaken die in een nieuw jasje zijn gestoken zoals de rijke appelsmaak en de combinatie van diverse rode fruitsoorten. De categorie Chromeline is onderverdeeld in zes verschillende categorieën:

Millers Juice Platinumline

De Platinumline bestaat uit liquids die een geüpgradede samenstelling hebben gekregen. Hiermee streeft Millers naar een exclusieve lijn met tien E-liquids. Het zijn diverse smaken welke ook verkrijgbaar zijn met verschillende nicotinegehaltes en een 50%PG / 50%VG verhouding. De Platinumline bestaat uit de volgende smaakcategorieën:

Meer weten over E-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!