Flavor Ink

Slimroken heeft een breed assortiment aan Flavor Ink E-liquids. Naast de E-Gusto lijn hebben wij ook de Liquida en E-Motion lijnen op voorraad. De drie verschillende smaaklijnen hebben twee verschillende PG/VG verhoudingen. De E-gusto liquids hebben een verhouding van 70%PG en 30%VG. De liquids van Liquida en E-Motion hebben een verhouding van 50%PG en 50%VG.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
15 artikel(en)
15 artikel(en)

Flavor Ink E-liquid kopen bij Slimroken.nl

Flavor Ink produceert naast de E-liquids van het merk ook aroma's. Deze Aroma's staan bekend om hun zuivere smaakbeleving en zijn verkrijgbaar in verschillende smaakvarianten. Naast de aroma's, die Slimroken al een ruime tijd in het assortiment heeft, is het nu tijd voor de E-liquids. 

Flavor Ink bestormt de markt met maar liefst drie verschillende smaaklijnen. De E-Gusto, Liquida en als laatste de E-Motion lijn. Elke lijn van het merk vertegenwoordigt een andere smaakbeleving. Het is daarom belangrijk om als damper te onderzoeken welke liquid het beste past bij uw wensen.

Naast een andere smaakbeleving heeft elke lijn ook een ander PG/VG verhouding. Bij elke liquid van het merk staat aangegeven welke verhouding er van toepassing is op de desbetreffende vloeistof.

De E-liquids van Flavor Ink zijn geproduceerd in Nederland. De productie wordt gedaan onder strenge kwaliteitseisen en de smaakbeleving staat in dit proces altijd centraal. Doordat er gebruik wordt gemaakt van hoge kwaliteitseisen wordt elke batch gecontroleerd voordat deze de productielijn verlaat.

De E-Gusto E-liquids

De E-Gusto E-liquids van Flavor Ink vertegenwoordigen vooral tabakssmaken. De lijn heeft vier varianten van tabak, elke smaak heeft een andere beleving. Zo is de Desert Ship van E-Gusto vergelijkbaar met een traditionele sigaret terwijl de USA Mix een volle tabakssmaak met een tintje zoetigheid vertegenwoordigd.

De E-liquids van de E-Gusto lijn hebben de volgende verhouding: 70%PG en 30%VG. De stof PG zorgt voor de prikkel die wordt gevoeld in de keel tijdens het dampen. De stof VG, die is verwerkt in de vloeistof, zorgt voor een grote dampproductie. Aangezien de stof PG de overhand neemt in deze E-liquid wordt de prikkel in de keel als vergelijkbaar met traditionele tabak ervaren.

De Liquida E-liquids

De Liquida lijn van Flavor Ink heeft in vergelijking met de E-Gusto liquids wat meer uitgebreide smaken. Zo is de Itialian Tobacco een combinatie van verse tabaksbladeren en een kopje espresso koffie. Naast de standaard smaken heeft deze lijn ook de beschikking over een menthol liquid en een frisse watermeloen liquid.

De Liquida liquids van Flavor Ink hebben de volgende verhouding: 50%PG en 50%VG. De PG/VG verhouding is even groot. Deze gebalanceerde verhouding zorgt ervoor dat er naast de grote dampproductie ook een prikkel wordt gevoeld in de keel. Deze prikkel kan worden vergeleken met die in een normale sigaret.

De E-Motion E-liquids

E-Motion is de laatste E-liquid lijn van Flavor Ink. De lijn heeft de beschikking over drie tabakssmaken. Naast deze smaken heeft E-motion ook een liquid die smaakt naar een kopje vers gemalen koffie. Bent u toch een liefhebber van fruit? Dan is de Amarena Cherry liquid een optie. Deze heeft de duidelijk herkenbare smaak van vers geplukte kersen.

De PG/VG verhouding van de E-Motion liquids is: 50%PG en 50%VG. Dit is dus gelijk aan de Liquida lijn. Deze gebalanceerde verhouding zorgt ervoor dat er naast de prikkel in de keel, die wordt veroorzaakt door de PG, ook een aangename dampproductie wordt gecreëerd. 

 

Meer weten over E-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!