Eliquid France Premium

Eliquid France Premium liquids zijn combinaties van ingrediënten die gewaagd zijn en de naam premium met zekerheid verdienen. Deze liquids worden in Frankrijk geproduceerd waarbij Franse gecertificeerde grondstoffen en ingrediënten worden gebruikt om de gewaagde smaakcombinaties te creëren. De liquids voldoen aan de Verordening (EG) nr: 1907/2006 van het Europees Parlement en de Raad van 18 december 2006 (REACH).

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
5 artikel(en)
5 artikel(en)

Samenstelling van de Eliquid France Premium liquids

De Premium e-liquids van Eliquid France hebben een verhouding van 50% PG en 50% VG. De aanduiding PG staat voor propyleenglycol, deze stof zorgt voor de mate waarin de smaak van de liquid te proeven is en voor de kriebel die in de keel te voelen is bij het inhaleren van de Premium liquid.

VG is de aanduiding voor een plantaardig glycerine die bepaald in welke mate de liquid mild smaakt, maar vooral de dampproductie van de liquid bepaald. Hoe hoger het VG gehalte, des te meer damp er ontstaat bij het inhaleren. 50% VG zorgt voor een vrij hoge dampproductie van de e-liquid.

De E-liquids bevatten geen parabenen, diatecyle, ambrox, benzylalcohol of allergenen.

Het nicotinegehalte van de Eliquid France Premium e-liquids

In tegenstelling tot traditionele sigaretten is het bij e-sigaretten mogelijk om te bepalen hoeveel nicotine u binnenkrijgt. De liquids zijn namelijk verkrijgbaar met verschillende nicotinegehaltes, waarbij nicotinevrij dampen ook een mogelijkheid is. Deze Premium liquids zijn verkrijgbaar met de volgende nicotinegehaltes:

  • 0mg nicotine per ml liquid
  • 3mg nicotine per ml liquid
  • 6mg nicotine per ml liquid
  • 12mg nicotine per ml liquid

Let op: Nicotine is een verslavend middel. Hoe meer nicotine de liquid bevat, des te minder de smaak te proeven is.

Assortiment e-liquids van Eliquid France

Naast de Premium liquids bestaat het assortiment van Eliquid France uit 4 andere lijnen met liquids. Dat zijn namelijk de volgende:

Wilt u meer informatie over e-liquids voor uw e-sigaret? Bekijk dan onze informatiepagina over e-liquids.