Eliquid France Fruizee

De Fruizee liquid lijn van Eliquid France bestaat uit 4 verschillende liquids met fruitsmaken, gebaksmaaken en zelfs frisdranksmaken. De liquids in deze categorie worden in Frankrijk geproduceerd volgens ISO normering en elke batch wordt afzonderlijk gecontroleerd, zodat elke smaak telkens dezelfde intentie geeft.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
4 artikel(en)
4 artikel(en)

De samenstelling en de ingrediënten van de Eliquid France Fruizee E-liquids

De Fruizee liquids hebben een samenstelling van 30% PG en 70% VG. Deze verhouding zorgt ervoor dat de liquid een vrij lage dampproductie heeft en een sterke smaakbeleving.. PG is de stof Propyleenglycol en bepaalt de sterkte van de kriebel in de keel en de smaak van de liquid. VG is een plantaardig glycerine die zorgt dat de smaak milder is en bepaalt tevens de dampproductie van de liquid.

Verschillende smaken e-liquids in de Fruizee lijn

De Fruizee lijn kent verschillende samenstellingen van aparte smaken. Van sommige smaken zult u niet verwachten dat het een hele goede combinatie is, maar zodra u hem geprobeerd heeft denkt u snel anders over de smaakcombinaties.

Enkele smaakcombinaties zijn cola met appel en zwarte bessen met mango.

Eliquid France Fruizee liquids zijn beschikbaar met verschillende nicotinegehaltes

De liquids van Eliquid France zijn in de meeste gevallen in vijf verschillende nicotinegehaltes te bestellen, van 0mg nicotine tot 18mg nicotine. De Fruizee liquids zijn alleen beschikbaar met lagere nicotinegehaltes. Dat zijn namelijk de volgende:

  • 0mg nicotine per ml e-liquid
  • 3mg nicotine per ml e-liquid
  • 6mg nicotine per ml e-liquid

Nicotine is een verslavend middel en naarmate er meer nicotine in de liquid zit is de smaak minder goed te proeven.

Overige liquid lijnen van Eliquid France

Naast de Fruizee lijn voert Eliquid France meerdere lijnen met liquids voor uw e-sigaret. In totaal zijn het er vijf. De overige vier zijn de volgende:

Wilt u graag meer weten over e-liquids? Wij hebben een speciale pagina ingericht met alles wat er te weten valt over e-liquids. Bekijk onze e-liquid kennispagina.