Eliquid France Classic Kiss

Eliquid France Classic Kiss liquids dragen de namen van klassieke componisten. Het zijn opvallende smaken die perfect samengaan. Alle liquids in deze categorie worden in Frankrijk geproduceerd met hoogwaardige kwaliteit grondstoffen. De verhouding van deze liquids is 50% PG en 50% VG.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
5 artikel(en)
5 artikel(en)

De ingrediënten en de samenstelling van de Classic Kiss liquids

De Classic Kiss e-liquids van Eliquid France hebben een verhouding van 50% PG en 50% VG. De aanduiding PG staat voor propyleenglycol, deze stof zorgt voor de mate waarin de smaak van de liquid te proeven is en voor de kriebel die in de keel te voelen is bij het inhaleren van de e-iquid.

VG is de aanduiding voor een plantaardig glycerine die bepaald in welke mate de liquid mild smaakt, maar vooral de dampproductie van de liquid bepaald. Hoe hoger het VG gehalte, des te meer damp er ontstaat bij het inhaleren. 50% VG zorgt voor een vrij hoge dampproductie van de Classic Kiss e-liquids.

Classic Kiss e-liquids beschikbaar met diverse nicotinegehaltes

Nicotine is een verslavend middel. De Classic Kiss lijn met liquids is te bestellen met verschillende nicotine gehaltes. Hierbij is het ook mogelijk om de smaken nicotinevrij te bestellen. Dit is bij traditionele sigaretten niet mogelijk waardoor de kans op verslaving aan sigaretten groter is. De liquids in deze categorie zijn te bestellen met de volgende nicotinewaarden:

  • 0mg nicotine per ml liquid
  • 3mg nicotine per ml liquid
  • 6mg nicotine per ml liquid
  • 12mg nicotine per ml liquid

Let op: Nicotine is een verslavend middel. Hoe meer nicotine de liquid bevat, des te minder de smaak te proeven is.

Uitgebreid assortiment e-liquid lijnen van Eliquid France

De Classic Kiss lijn is één van de 5 lijnen van Eliquid France. De overige 4 lijnen, die wij ook aanbieden, zijn de volgende:

Wilt u meer informatie over e-liquids in het algemeen? Bekijk dan onze speciale inforamtiepagina over e-liquids.