Element

Element E-liquid Is een Amerikaanse E-liquid fabrikant. De NS20 E-liquids bevatten 20mg op zout gebaseerde nicotine (Nicotine Salt) voor een zachtere smaak ervaring die meer in de lijn der verwachting ligt met die van normale tabak. De Element NS20 liquids zijn het proberen waard voor wie net gestopt is met roken of toch moeite heeft met stoppen. Naast de nicotine salt e liquids heeft Element ook liquids met freebase nicotine.

+ Toon meer - Toon minder

Assortiment Element NS20 E-liquids bij Slimroken

Ons assortiment E-liquids van Element NS20 bestaat uit 2 categorieën liquids, namelijk 3 x 2ml verpakkingen en 10ml verpakkingen. De maximale inhoud van een clearomizer is 2ml dus de volledige inhoud van het flesje van 2ml kan in de tank van de e-sigaret gedaan worden als hij leeg is. Een flesje van 10ml kan gebruikt worden om de clearomizer 5x na te vullen. U kunt kiezen welke manier van navullen u het prettigst vindt. Deze vloeistoffen worden gemaakt in Amerika en bieden verschillende smaken voor de gebruiker.

De liquidverhoudingen en de ingrediënten bij NS20

Liquids van Element NS20 zijn verkrijgbaar in drie verschillende liquidverhoudingen. Achtereenvolgend zijn dat:

  • 20%PG en 80%VG
  • 35%PG en 65%VG
  • 80%PG en 20%VG

PG (Prophyleen Glycol) is de stof die zorgt voor een sterkere smaak, sterkere throathit en is de dunnere vloeistof in E liquid. VG staat voor Vegetal Glycerin en zorgt voor meer damp, minder sterke smaak, een zachtere throathit en is de dikkere vloeistof. Bij Element heeft u de keuze uit een hoger PG gehalte of een hoger VG gehalte. Alle ingrediënten die gebruikt worden bij het produceren van E-liquids zijn de hoogste kwaliteit.

Het nicotinegehalte bij deze Nicotine Salt E-lliquids

In het assortiment van Element NS20 bij Slimroken.nl vindt u vijf verschillende smaakcategorieën. Zo heeft het voor iedere damper wel een gewenste smaak. De smaken die u terugvindt in het assortiment zijn:

  • Dranksmaak
  • Fruitsmaak
  • Mentholsmaak
  • Tabaksmaak
  • Zoete smaak

Deze liquidsmaken kunt u alleen bestellen met een nicotinegehalte van 20mg. De liquids bestaan namelijk uit op zout gebaseerde nicotine. Dit wordt ook wel Nicotine Salt genoemd. Dit zorgt voor een zachtere smaak. Vergelijkbaar met die van normale tabak. Het dampen van Nicotine Salt E-liquids kan diegene helpen die moeite hebben om  te stoppen met roken. Als u geen Nicotine Salt liquids wilt dampen dan keert u terug naar alle e-liquids.

 

Meer weten over E-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!