Element Dripper Series

Element is een merk uit de Verenigde Staten. Het merk is groot geworden door de Nicotine Salt liquids die zij ontwikkelen. Slimroken heeft naast de Nicotine Salt E-liquids van Element nu ook de Dripper Series in het assortiment opgenomen. Deze serie staat bekend om zijn uitgebreide smaakbeleving en is daarnaast ook verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
17 artikel(en)
17 artikel(en)

Element Dripper Series E-liquid kopen bij Slimroken.nl

Element is ontstaan in de Verenigde Staten. Het merk werd populair onder dampers/vapers middels de Nicotine Salt E-liquids van het merk. Deze liquids staan bekend om de grote hoeveelheid nicotine die zij bevatten. Toch voelen deze liquids zacht aan in de keel. Dit komt door het feit dat de nicotine op een andere manier is verwerkt in de vloeistof. Het hoge nicotinegehalte zorgt ervoor dat de behoefte naar de E-sigaret minder is. Daarnaast voelt de throathit meer als die bij een traditionele sigaret.

Naast de NS20 (Nicotine Salt) liquids heeft Element nu ook een serie met lagere nicotinegehaltes gelanceerd. Deze wordt de Element Dripper Serie genoemd en is verkrijgbaar met de volgende nicotinegehaltes:

  • 0mg nicotine
  • 3mg nicotine
  • 6mg nicotine

De Element Dripper Series

Element stond voorheen bekend om zijn Nicotine Salt E-liquids. Echter was er vanuit de vapewereld behoefte aan liquids die een minder grote hoeveelheid nicotine bevatten. Hiervoor is de Dripper Series van Element in het leven geroepen.

De smaken van Element worden beschouwd als vernieuwend en innovatief. Zoals men kan verwachten van Element zijn deze smaken ook foutloos overgenomen in de Dripper Series liquids. Bent u een liefhebber van aparte smaakcombinaties? Dan is het een optie om eens te kijken naar de liquids van Element.

Welke smaak Element Dripper E-liquid past bij mij?

Element heeft een breed assortiment aan smaken. Naast de traditionele tabakssmaken zijn er ook frisse combinaties van fruit en verkoelende drankjes. Twee voorbeelden van tabak liquids zijn de 555 Tobacco en Honey Roasted Tobacco. Deze hebben beide nootachtige tonen in combinatie met de smaak van volle tabaksbladeren.

Bent u opzoek naar een frisse liquid? Dan zijn de Frost, Key Lime Cookie of Watermelon Chill liquids van het merk een optie. Deze hebben allemaal een frisse smaak die is afgemaakt met een vleugje menthol of citrus. De menthol en citrus is in alle drie de gevallen niet overheersend en komt hierdoor de basissmaak van de vloeistof op een correcte manier tegemoet.

De opties die hierboven zijn gegeven zijn maar een klein aantal liquids waarmee u een E-sigaret kunt vullen. Bent u benieuwd naar andere smaken? Onder elk product vindt u een uitgebreide smaakomschrijving. Op deze manier kan u zelf het beste bepalen welke liquid geschikt is voor u.

 

Meer weten over E-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!