EA-Liquid

EA-Liquid is een 100% Nederlands merk dat sinds 2014 al e-liquids voor de e sigaret produceert. Het assortiment bestaat uit 44 verschillende liquids; verkrijgbaar met of zonder nicotine. EA-liquids hebben een PG/VG verhouding van 70/30. Dit betekent dat de smaak van een e liquid goed tot haar recht komt en de bijbehorende kriebel in de keel goed te voelen is tijdens het dampen.

Alle e-liquids zijn verkrijgbaar met of zonder nicotine en worden geleverd in een flesje met 10 ml vloeistof.

Bij Slimroken vindt u een compleet aanbod aan EA-Liquids. Deze zijn onderstaand uitgestald. Zit er een smaak voor u? Mocht u twijfelen, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Groep
  Tabak
  PG/VG
  70/30
  EA-Liquid - Light Smooth

  E-liquid met de smaak van lichte tabak. Beschikbaar met of zonder nicotine en te gebruiken in een e-sigaret.

  Groep
  Tabak
  PG/VG
  70/30
  € 2,79
 • Groep
  Desserts
  PG/VG
  70/30
  EA-Liquid - Vanille

  E-liquid met de smaak van vanille. Beschikbaar met of zonder nicotine en te gebruiken in een e-sigaret.

  Groep
  Desserts
  PG/VG
  70/30
  € 2,79
 • Groep
  Fruit
  PG/VG
  70/30
  EA-Liquid - Watermeloen

  E-liquid met de smaak van Watermeloen. Beschikbaar met of zonder nicotine en te gebruiken in een e-sigaret.

  Groep
  Fruit
  PG/VG
  70/30
  € 2,79
3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

EA-Liquid kopen bij Slimroken

Bent u op zoek naar een e-liquid van EA-Liquid? Bij Slimroken hebben we het complete assortiment van EA-liquid opgenomen. De vloeistoffen van dit merk zijn geproduceerd in Nederland en zijn te gebruiken in een e-sigaret. Voordat de liquids de fabriek verlaten worden deze per batch gecontroleerd op onzuiverheden. Op deze manier kunnen wij de constante kwaliteit garanderen.

Naast de e-liquids met nicotine heeft EA-Liquid ook e-juice zonder nicotine. U kan een nicotineverslaving hiermee dus stap voor stap afbouwen naar 0. Dit is dan ook het doel van de elektrische sigaret. Bent u nog nooit in aanraking met tabak geweest? Dan raden wij het niet aan om een e-sigaret te gebruiken.

Welke smaken heeft EA-Liquid?

Het smaakpallet van EA-Liquid bestaat uit een aantal verschillende smaken. Naast de reguliere tabakssmaken heeft dit merk ook fruit, menthol en verschillende drank smaak e-liquids. De overige smaken zijn e-liquids die bestaan uit meerdere smaak aroma's. Ook voor de uitgebreide en complexe smaakcombinatie bent u bij dit merk dus aan het juiste adres.

De e-liquids van EA zijn te gebruiken in ieder type e-sigaret. Zo ook in pod systemen en clearomizers die gebruik maken van een coil van onder de 1.0Ohm. Echter zal de smaak van een e-liquid en de kriebel in de keel het beste naar voren komen bij apparaten die gebruik maken van een coil met een weerstand van 1.0Ohm of hoger.

PG/VG verhouding van de e-liquids van EA

De verhouding van een vloeistof is een belangrijk onderdeel. Een e-liquid bestaat grofweg uit twee bestandsdelen: PG en VG. De stof PG zorgt voor de smaak in een e-liquid. Daarnaast zorgt PG er ook voor dat de kriebel in de keel goed voelbaar is. Bij vloeistoffen waarbij de stof PG de overhand neemt zal de smaak beter te proeven zijn en zal de kriebel in de keel beter voelbaar zijn. Dit is dus ook het geval bij de liquids op deze pagina.

De andere stof VG zorgt juist voor een grotere dampproductie. Sub ohm dampers gebruiken vaak vloeistoffen met een hoog VG gehalte. Deze worden dan ook vaak gebruikt in sub ohm e-sigaretten die gebruik maken van een coil met een weerstand van onder de 1Ohm.

Meer weten over e-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.