DVTCH Amsterdam E-liquid

DVTCH Amsterdam is een Nederlandse fabrikant van e-liquids met oer-Hollandse smaken zoals drop, space cake en tom pouce. Het produceren van de liquids gebeurt in de Verenigde Staten met enkel grondstoffen van hoge kwaliteit. De verhouding van deze liquids is 15% PG en 85% VG waardoor de liquids een zeer hoge dampproductie hebben.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Assortiment e-liquids met typisch Hollandse smaken

Het assortiment e-liquids van DVTCH Amsterdam bestaat uit 5 smaken die ieder geïnspireerd zijn op Nederlandse kenmerken. De namen van de liquids zijn dan ook geïnspireerd op plaatsen, gebouwen en gerechten uit Nederland.

De samenstelling en de ingrediënten van de DVTCH Amsterdam liquids

De liquids van DVTCH Amsterdam hebben een samenstelling van 15% PG en 85% VG. PG is de stof propyleenglycol die zorgt voor de sterkte van de smaak en de kriebel in de keel als u de liquid inhaleert. VG is een plantaardig glycerine. Dit glycerine zorgt ervoor dat de smaak van de liquid milder is en tegelijkertijd voor de dampproductie. Een VG gehalte van 85% betekend daarom dat deze liquids milder smaken, maar erg veel damp produceren bij het inhaleren ervan.

Het nicotinegehalte van de DVTCH liquids bepalen

De liquids van DVTCH Amsterdam zijn verkrijgbaar met verschillende nicotinegehaltes. Het is daarbij ook mogelijk om te kiezen voor nicotinevrij dampen, iets wat me de traditionele sigaret niet mogelijk is. De DVTCH Amsterdam liquids zijn te bestellen met de volgende nicotinegehaltes:

  • 0mg nicotine per ml liquid
  • 3mg nicotine per ml liquid
  • 6mg nicotine per ml liquid
  • 12mg nicotine per ml liquid

Let op: Nicotine is een verslavend middel, naar mate er meer nicotine in de liquid zit is de smaak minder goed te proeven.

Wilt u meer informatie over e-liquids voor de e-sigaret? Lees dan eens onze e-liquid informatiepagina.