DVTCH Amsterdam E-liquid

DVTCH Amsterdam is een Nederlandse fabrikant van e-liquids met oer-Hollandse smaken zoals drop, space cake en tom pouce. Het produceren van de liquids gebeurt in de Verenigde Staten met enkel grondstoffen van hoge kwaliteit. De verhouding van deze liquids is 15% PG en 85% VG waardoor de liquids een zeer hoge dampproductie hebben.

 • Gratis verzending
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig en makkelijk betalen
5 artikel(en)
 • DVTCH Drop E-liquid 10ML
  DVTCH - Drop
  € 6,75

  Smaak van licht gezouten drop met als basis zoethout, Kamille, salie en gentiaan

 • DVTCH Red Light District E-liquid 10ML
  DVTCH - Red Light District
  € 6,75

  Smaakcombinatie van rood fruit met slagroom en honing

 • DVTCH Space Cake E-liquid 10ML
  DVTCH - Space Cake (géén THC)
  € 7,25

  Smaak van een originele Space Cake

 • DVTCH Tom Pouce E-liquid 10ML
  DVTCH - Tom Pouce
  € 6,75

  Smaakt naar een vanillegebakje met roze glazuur

 • DVTCH Van Gogh E-liquid 10ML
  DVTCH - Van Gogh
  € 6,75

  Smaakcombinatie van RY4, hazelnoten, pistache en pure chocolade

5 artikel(en)

Oer-Hollandse E liquids van DVTCH Amsterdam

Het assortiment van DVTCH Amsterdam bestaat uit vijf verschillende smaken liquids. De volledige productie vindt plaats in Nederland met de hoogste standaard in kwaliteit. Dit merkt u ook tijdens het dampen van de vloeistof. De vloeistoffen bestaan uit een hoog gehalte VG waardoor de liquids minder geschikt zijn voor standaard E-sigaretten en lage wattages. Voor E-vloeistoffen met een lager VG gehalte navigeert u terug naar de algemene categoriepagina van E-liquids.

De samenstelling en de ingrediënten van de DVTCH liquids

De E-liquids van DVTCH Amsterdam hebben een samenstelling van 15% PG en 85% VG. PG is de stof propyleenglycol die zorgt voor de sterkte van de smaak en de kriebel in de keel als u de liquid inhaleert. VG is een plantaardig glycerine. Dit glycerine zorgt ervoor dat de smaak van de liquid milder is en tegelijkertijd zorgt voor een grotere dampproductie. Een VG gehalte van 85% betekent dat deze liquids een ietwat mildere smaak hebben, maar erg veel damp producten bij het dampen van de vloeistof. Wilt u meer lezen over de bestandsdelen PG en VG? Lees dan het kennisbank artikel "Waaruit bestaat E-liquid?".

De smaken en het nicotinegehalte van DVTCH E-liquids bepalen

Iedere smaak is geïnspireerd op Nederlandse kenmerken. De namen van de E-liquids zijn dan ook geïnspireerd op plaatsen, gebouwen en gerechten uit Nederland. Zo vindt u in het assortiment de Red Light District met een smaakcombinatie van rood fruit met slagroom en honing en de Tom Pouce welke smaakt naar een vanillegebakje met roze glazuur. Voor de overige smaakcombinaties bekijkt u het gewenste product.

Al deze smaken zijn verkrijgbaar met verschillende nicotinegehaltes. Het is daarbij ook mogelijk om te kiezen voor nicotinevrij dampen, iets wat me de traditionele sigaret niet mogelijk is. De DVTCH Amsterdam liquids zijn te bestellen met de volgende nicotinegehaltes per ml liquid:

 • 0mg nicotine (zonder nicotine)
 • 3mg nicotine
 • 6mg nicotine
 • 12mg nicotine

 

Meer weten over E-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!