Dragon Vape - 70 SERIES e-liquids

Naast de 50/50 PG/VG lijn van Dragon Vape heeft Slimroken ook de 30/70 PG/VG lijn van het merk in haar assortiment opgenomen. Deze e-liquids zijn verkrijgbaar in de volgende nicotinegehaltes: 0, 3, 6 en 12mg nicotine. Dit geeft u als damper de mogelijkheid om uw nicotineverslaving langzaam maar zeker af te bouwen.

Benieuwd naar alle e-liquid smaken van Dragon Vape? Neem dan een kijkje in het onderstaand assortiment.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Smaak
  Fruit
  PG/VG
  30/70
  Dragon Vape - Apple Pie

  Dragon Vape Apple Pie e-liquid met de smaak van een appeltaart.

  Smaak
  Fruit
  PG/VG
  30/70
  € 4,95
 • Smaak
  Desserts
  PG/VG
  30/70
  Dragon Vape - Blueberry Muffin 30% PG / 70% VG e-liquid met de smaak van blauwe bessen en muffin.
  Smaak
  Desserts
  PG/VG
  30/70
  € 4,95
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Dragon Vape e-liquid

De e-liquids van Dragon Vape zijn verkrijgbaar bij Slimroken. Naast de 50/50 lijn van het merk heeft Slimroken nu ook de high VG lijn van het merk in haar assortiment opgenomen. Deze lijn heeft een hoge gehalte van de stof VG en zorgt hiermee dat de kriebel in de keel duidelijk voelbaar is tijdens het dampen. De dampproductie ligt bij deze Dragon Vape e-liquids aan de lage kant.

Alle Dragon Vape e-liquids met een verhouding van 30/70 PG/VG worden geleverd in een flesje van 10 ml en zijn verkrijgbaar met of zonder nicotine. De verscheidenheid aan nicotinelevels geeft de damper de mogelijkheid om de nicotineverslaving langzaam maar zeker af te bouwen.

De e-liquids van Dragon Vape zijn enkel bedoeld om te gebruiken in combinatie met een elektrische sigaret en zijn alleen bedoeld om gebruikt te worden door personen die hun nicotineverslaving willen afbouwen middels de elektrische sigaret. Bent u nog nooit in aanraking geweest met tabak of nicotine? Dan raden wij het ten zeerste af om deze producten te gebruiken.

Dragon Vape e-liquid 50/50 lijn

Naast de high VG lijn heeft het Nederlandse e liquid merk Dragon Vape ook een 50/50 PG/VG lijn. Deze liquid-lijn heeft een lichtere throath-hit (prikkel in de keel) en daarbij juist een wat grotere dampproductie. De liquids uit deze lijn zijn beschikbaar in dezelfde smaken als de reguliere 30/70 lijn.