Dragon Vape E-liquid

De Dragon Vape e-liquids worden hier in Nederland geproduceerd waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van premium ingrediënten waarbij premium smaken ontstaan. Het assortiment e-liquids van Dragon Vape bestaat uit fruitsmaken, tabaksmaken en menthol blends. Met een verhouding van 30% PG / 70% VG zijn de liquids te bestellen met verschillende nicotinegehaltes.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Samenstelling van Dragon Vape liquids

Liquids van het merk Dragon Vape hebben allemaal een verhouding van 30% Propyleenglycol en 70% plantaardig glycerine. Het lage PG gehalte zorgt ervoor dat de smaakbeleving vrij neutraal is en dat er een hele lichte kriebel in de keel te voelen is bij het inhaleren. Het hoge VG gehalte in de Dragon Vape liquids zorgt voor een milde smaak en een erg hoge dampproductie bij het inhaleren.

De ingrediënten die gebruikt worden bij de productie van de liquids zijn van hoge kwaliteit waardoor de premium kwaliteit van de producten gewaarborgd wordt. De productie van de liquids vindt in Nederland plaats.

Dragon Vape liquids met diverse nicotinegehaltes

De liquids in deze categorie zijn allemaal te bestellen met verschillende nicotinegehaltes. Zo kan er ook gekozen worden om nicotinevrij te dampen, iets wat met de traditionele sigaret niet mogelijk is. Verder kunt u kiezen uit de volgende nicotinegehaltes:

  • 0mg nicotine per ml liquid
  • 3mg nicotine per ml liquid
  • 6mg nicotine per ml liquid
  • 12mg nicotine per ml liquid

De liquids worden standaard verpakt in flesjes van 10ml waarvan de verpakking TPD2 gecertificeerd is. Wilt u meer weten over e-liquids? Bekijk dan onze speciaal ingerichte informatiepagina over e-liquids.