Double Drip nicotine salt e-liquids

Naast de e-liquids met freebase nicotine heeft Double Drip ook een nic salt liquid lijn. Deze lijn, gevuld met nicotine salt, bestaat uit zeven verschillende liquid-smaken en is verkrijgbaar met een nicotine gehalte van 10 of 20mg nicotine. De nic salt e-liquids hebben een PG/VG verhouding van 50/50 en worden geleverd in flesjes van 10ml.

De liquids van Double Drip zijn geschikt voor sub ohm dampen maar kunnen ook worden gebruikt in eenvoudigere e-sigaretten als de Justfog Q16 of een POD systeem e sigaret. Onderstaand zijn alle smaken omschreven, veelal zijn het fruit/dessert smaken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

+ Toon meer - Toon minder

Double Drip Nic Salt e-liquid kopen?

De e-liquids van Double Drip zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten:

  • Freebase nicotine (0,3, of 6MG)
  • Nicotine Salts (10 of 20MG)

Op deze pagina vindt u enkel de Nic Salt varianten, deze zijn verrijkt met Nicotine Salt en hebben hiermee een nicotine gehalte van 10 of 20mg. Deze variant van nicotine is geliefd onder personen die overstappen van traditionele tabak naar het elektrisch roken. Dit komt voornamelijk door de ''gier'' die wordt gevoeld in de keel.

Wat is Nicotine Salt?

De nicotine-basis voor Nic Salt-liquids wordt onttrokken uit tabaksbladeren en wordt over het algemeen als een stuk zachter ervaren dan normale ‘vloeibare’ nicotine. Daarnaast komt de nicotine sneller in de bloedbaan terecht voor een effectievere werking en langere voldoening. Je hoeft hierdoor ook minder vloeistof te verdampen. Nicotine Salt heeft tevens minder invloed op de algehele smaak en je hebt er een minder krachtige e-sigaret (niet-sub-ohm) voor nodig. Dus hoge weerstanden (boven de 1.0 ohm) en weinig wattages zijn geen probleem. Ze zijn met name geschikt voor het gebruik in POD-systemen.

Meer weten over e-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!