Double Drip e-liquid

Double Drip is een e-liquid fabrikant uit het Verenigd Koninkrijk. Ze staan bekend om hun verfijnde smaakcombinaties met PG/VG verhoudingen van 50/50 en 20/80. Naast de reguliere tabaks- en fruitsmaken heeft Double Drip ook liquids die zijn vervaardigd met complexe smaakcombinaties. De e-liquids zijn verkrijgbaar in de nicotinegehaltes van 0, 3, 6 en 12 mg nicotine. Dit geeft u tevens de mogelijkheid om uw nicotineverslaving langzaam maar zeker af te bouwen.

Op deze pagina vindt u alle Double Drip e-liquids, benieuwd naar de smaken? Neem een kijkje in het assortiment hieronder.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

+ Toon meer - Toon minder

Double Drip e liquid kopen bij Slimroken?

Slimroken heeft een uitgebreid assortiment aan e-liquids. Deze proberen wij maandelijks te vernieuwen met andere merken en smaakcombinaties, zo ook met het merk Double Drip.

Dit merk komt uit het Verenigd Koninkrijk en produceert al een geruime tijd e-liquids. De smaken zijn veelal verrijkt met fruitsoorten en desserts die wereldwijd bekend zijn onder de mensen. Enkel te gebruiken in combinatie met de elektrische sigaret.

E-liquid verhouding van Double Drip

De e-liquids van Double Drip zijn verkrijgbaar in twee varianten, namelijk:

  • Normale e-liquids met een PG/VG verhouding van 20/80 PG/VG
  • Nic Salt e-liquids met een nicotinegehalte van 10 of 20MG Nicotine Salt

De normale e-liquid van het merk hebben dus een hoog percentage VG. Dit zorgt voor een grote dampproductie en een sterke smaakbeleving. Hierdoor is het een vloeistof die zeer geschikt is voor Sub-Ohm dampen, hier komt de smaak van de vloeistof namelijk beter tot haar recht. Dampt u met een POD-systeem of coil met weerstand boven de 1.0Ohm? Dan kan het zijn dat uw coil sneller opraakt of verbrand.

Meer weten over e-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!