Double Drip

Double Drip is een e-liquid fabrikant uit Engeland. De e-liquids van Double Drip zijn verkrijgbaar in 34 verschillende smaken en worden verkocht in flesjes van 10ml. De e-liquids hebben een PG/VG verhouding van 50/50 of 20/80.

Naast de freebase nicotine heeft Double Drip ook e-liquids die zijn verrijkt met Nic Salt, 10 of 20MG nicotine. Onderstaand kan u iedere smaak van het merk terugvinden en uw keuze maken.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Groep
  Fruit /
  Zoet
  PG/VG
  20/80
  Double Drip - Strawberry Laces Sherbet - 20/80 PG/VG • Smaak: aardbei-snoepje
  • Inhoud per flesje: 10 ml
  • Nicotine: 0, 3 of 6 mg/ml
  Groep
  Fruit /
  Zoet
  PG/VG
  20/80
  € 4,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Double Drip e-liquid kopen?

De e-liquids van het merk Double Drip zijn verkrijgbaar in alle smaken en nicotinegehaltes. Slimroken heeft het complete assortiment van Double Drip opgenomen om zo de behoefte van iedere soort damper te kunnen voorzien. De e-liquids kunnen worden gebruikt voor zowel Direct-to-Lung dampen als Mouth-to-lung dampen en worden altijd geleverd in flesjes met een inhoud van 10ml.

Naast de tabakssmaak e-liquids heeft Double Drip ook vloeistoffen met de smaken van fruit, menthol en andere soorten zoete versnaperingen. Enkel te gebruiken in combinatie met een elektrische sigaret.

Double Drip freebase e-liquid

De freebase e-liquids van Double Drip zijn verkrijgbaar in twee PG/VG verhoudingen. Hiermee kan de gebruiker zelf de keuze maken. Beiden verhoudingen zijn verkrijgbaar in dezelfde e-liquid smaken, het enige wat dus verschilt zijn de verhoudingen.

De Double Drip e-liquids met een 20/80 PG/VG ratio kunnen het beste worden gebruikt in combinatie met sub ohm clearomizers. Dit zijn clearomizers die coils gebruiken met een weerstand onder de 1.0Ohm. Deze coils hebben een lagere weerstand en zorgen hiermee voor grotere dampwolken dan coils met een hogere weerstand.

De liquids met een 50/50 PG/VG ratio worden daarentegen vaker gebruikt in combinatie met coils die een weerstand van boven de 1.0Ohm hebben. Dit zijn Mouth-to-lung (MTL) e-sigaretten die eerder gericht zijn op smaak en de gier in de keel dan op dampproductie.

Double Drip Nic Salt

Naast de freebase e-liquids heeft Double Drip ook e-liquids met nicotine salt in haar assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in de nicotinegehaltes van 10mg of 20mg nicotine en worden net als de reguliere/freebase e-liquids geleverd in een flesje van 10ml. Het is binnen de Nederlandse markt namelijk verboden om flesjes boven de 10ml te verkopen.

Het enige verschil tussen freebase en nic salt e-liquids is de soort nicotine die is gebruikt in de vloeistoffen. Nic salt is onttrokken uit échte tabaksbladeren en heeft als eigenschap dat het sneller wordt opgenomen door het lichaam. Hierdoor zal u merken dat u minder snel geneigd zal zijn om de e-sigaret te gebruiken. Het relatief hoge nicotinegehalte voelt zacht aan in de keel, dit komt doordat het een andere soort nicotine is.

Verschillende PG/VG verhoudingen

De freebase e-liquids van Double Drip zijn verkrijgbaar in de volgende PG/VG verhoudingen:

 • 50/50 PG/VG
 • 20/80 PG/VG

Bij de verhoudingen van e-liquids kan de volgende regel als maatstaf worden genomen: hoe hoger het VG gehalte, hoe meer dampproductie. Hoe hoger het PG gehalte, hoe meer de aroma (smaak) van een e-liquid tot zijn recht komt. Bij e-liquids met een hoog PG gehalte is de smaak meestal beter merkbaar, ook is de gier in de keel beter voelbaar. Voor echte sub ohm dampers wordt een hoger VG gehalte aangeraden omdat de sub ohm coils daar beter tegen bestand zijn.

Naast de freebase liquids heeft Double Drip ook nicotine salt, Nic Salt, liquids. Deze e-liquids hebben een PG/VG gehalte van 50/50 en worden vaak gebruikt in combinatie met pod systeem e-sigaretten. Het hoge gehalte nicotine is namelijk niet geschikt om te gebruiken in combinatie met e-sigaretten die een groot vermogen leveren.

Mocht u toch nog vragen hebben over de producten van Double Drip of weet u niet zeker welke variant geschikt is voor uw e-sigaret? Neem dan contact op met ons, wij staan elke werkdag van 09:00 tot 17:30 klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Contact kan eenvoudig worden gelegd via de chat-functie, mail of telefonisch.