Charlie Noble e-liquid

Op zoek naar Charlie Noble e-liquid? Bij Slimoken hebben we een compleet aanbod van dit merk. Deze e-liquids zijn verkrijgbaar in diverse smaken en zijn bedoeld om te gebruiken in een elektrische sigaret. De liquids zijn verkrijgbaar met of zonder nicotine. Hierbij is 12mg nicotine het maximale gehalte, er is ook altijd een nicotinevrije variant beschikbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onderstaand vindt u alle Charlie Noble e-liquids.

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Smaak
  Desserts
  PG/VG
  22/78
  Charlie Noble - Salted Caramel

  Charlie Noble Salted Caramel met de smaakcombinatie van karamel en zeezout.

  Smaak
  Desserts
  PG/VG
  22/78
  € 3,99
 • Smaak
  Drinks
  PG/VG
  22/78
  Charlie Noble - Grape Lemonade

  Charlie Noble Grape Lemonade smaakt naar druivensap en limonade

  Smaak
  Drinks
  PG/VG
  22/78
  € 3,99
 • Smaak
  Fruit
  PG/VG
  22/78
  Charlie Noble - Grape

  Charlie Noble Grape e-liquid heeft de smaak van druiven

  Smaak
  Fruit
  PG/VG
  22/78
  € 3,99
 • Smaak
  Drinks
  PG/VG
  22/78
  Charlie Noble - Lemonade Ice

  Charlie Noble Lemonade Ice e-liquid heeft een smaakcombinatie van limonade met mint.

  Smaak
  Drinks
  PG/VG
  22/78
  € 3,99
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Charlie Noble e-liquid

Charlie Noble e-liquids worden in Nederland geproduceerd, maar oorspronkelijk komt het merk uit Amerika. Het merk is gebaseerd op een Britse kapitein uit de tijd van de koopvaardij, genaamd Charles Noble. Het merk is sinds 2011 aanwezig in de vaping branche en streeft sinds die tijd naar de hoogste kwaliteit PG, VG, flavours en nicotine. Dit alles wordt volgens officiële wetgeving geproduceerd. Bij Slimroken verkopen we enkel goedgekeurde producten en dit geldt ook voor de e-liquid. Op deze manier kunnen wij garanderen dat alle geleverd producten van hoogstaande kwaliteit zijn.

De Charlie Noble e-liquids bevatten combinaties die van origine Amerikaans zijn. Het idee was om e-liquids op de markt te brengen die gebaseerd zijn op een Amerikaans recept. Zo zijn er combinaties gemaakt met alleen fruit, maar ook van tabak met fruit of tabak met noten en andere kruiden. Voor ieder type damper is er een bijpassende smaak te vinden.

Ieder flesje Charlie Noble bevat 10ml vloeistof. Dit is genoeg om een clearomizer of pod ongeveer vijf keer opnieuw te vullen.

Kan ik Charlie Noble e-liquid gebruiken in mijn e-sigaret?

De e-liquids van Charlie Noble zijn te gebruiken in combinatie met vrijwel ieder type elektrische sigaret. Dit wordt mede door de verscheidenheid aan diverse PG/VG verhoudingen. Heeft u een pod systeem e-sigaret? Dan is het verstandig om een e-liquid met een hoger PG gehalte te kiezen. Deze vloeistoffen zijn relatief minder dik van structuur. Heeft u een subohm e-sigaret? Dan is het juist goed om een e-liquid met hoog VG gehalte te kiezen. Subohm apparaten werken met coils die een weerstand van onder de 1.0Ohm hebben. Hierbij staat dampcreatie hoog in het vaandel.

Verhouding van Charlie Noble e-liquids

U vindt verschillende liquidverhoudingen terug in het assortiment. Het merk geeft een voorkeur aan een hoger VG dan PG gehalte. Dit betekent dat u minder de prikkel zult ervaren. Bij deze verhoudingen ervaart u wel meer damp en een zachtere throathit. Meer over de werking van PG en VG leest u hier. Er is de mogelijkheid te kiezen uit de volgende PG/VG verhoudingen:

 • 22%PG / 78%VG
 • 25%PG / 75%VG
 • 30%PG / 70%VG

Verschillende Charlie Noble smaken

Ons aanbod van Charlie Noble e-liquids bestaat uit verschillende smaaksoorten. Zo kunt u kiezen voor een fruitsmaak, romige smaak of toch meer een tabakssmaak. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kiest u een smaaksoort die u het lekkerst vindt. Hieronder staan alle smaakcategorieën die Slimroken in het assortiment heeft van Charlie Noble:

 • Dessert smaak
 • Dranksmaak
 • Fruitsmaak
 • Tabaksmaak
 • Zoete smaak

Meer weten over e-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!