Charlie Noble E-liquid

Charlie Noble E-liquids zijn oorspronkelijk afkomstig uit Amerika, maar worden geproduceerd in Nederland. Slimroken.nl biedt meerdere smaken Charlie Noble liquids aan in het assortiment, zoals lemonade en stroopwafel. De liquids zijn verkrijgbaar in drie verschillende PG/VG verhoudingen en zijn bovendien beschikbaar van 0 tot en met 12 mg nicotine. Alle E-liquids voldoen aan de geldende wet-, en regelgeving.

 • Gratis verzending
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig en makkelijk betalen
17 artikel(en)
17 artikel(en)

Charlie Noble E-liquid

Charlie Noble liquids worden in Nederland geproduceerd, maar oorspronkelijk komt het merk uit Amerika. Het merk is gebaseerd op een Britse kapitein uit de tijd van de koopvaardij, genaamd Charles Noble. Het merk is sinds 2011 aanwezig in de vaping branche en streeft sinds die tijd naar de hoogste kwaliteit PG, VG, flavours en nicotine. Dit alles wordt volgens officiële wetgeving geproduceerd.

Deze E-liquids bevatten combinaties die van originele Amerikaans zijn. Het idee was om liquids op de markt te brengen die gebaseerd zijn op een Amerikaans recept. Zo zijn er combinaties gemaakt met alleen fruit, maar ook van tabak met fruit of tabak met noten en andere kruiden.

Charlie Noble Liquids online bestellen bij Slimroken.nl

Bij Slimroken kunt u alles op het gebied van E-Smoking online bestellen, zo ook de E-liquids van Charlie Noble. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid uit de Salted Caramel welke een liquidverhouding heeft van 22%PG en 78% VG en verkrijgbaar is in 0, 3, 6 en 12mg. Deze liquid heeft een smaakcombinatie van karamel en zeezout en komt van oorsprong uit Amerika. Een andere mogelijkheid is de Captain Charleston Gray welke in dezelfde verhoudingen als de Salted Caramel bestaat. Dit is een origineel Amerikaans recept welke smaakt naar zoete watermeloen en heeft een frisse fruitsmaak. Voor de overige verhoudingen en smaakcategorieën leest u hieronder verder.

De PG/VG verhouding bij Charlie Noble

U vindt verschillende liquidverhoudingen terug in het assortiment. Het merk geeft een voorkeur aan een hoger VG dan PG gehalte. Dit betekent dat u minder de prikkel zult ervaren, zoals u ervaart bij het roken van traditionele tabak. Bij deze verhoudingen ervaart u wel meer damp en een zachtere throathit. Meer over de werking van PG en VG leest u hier. Er is de mogelijkheid te kiezen uit de volgende PG/VG verhoudingen:

 • Liquids met een 22%PG / 78%VG
 • Liquids met een 25%PG / 75%VG
 • Liquids met een 30%PG / 70%VG

Verschillende smaaksoorten

Ons aanbod van Charlie Noble liquids bestaat uit verschillende smaaksoorten. Zo kunt u kiezen voor een fruitsmaak, romige smaak of toch meer een tabaksmaak. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kiest u een smaaksoort die u het lekkerst vindt. Hieronder staan alle smaakcategorieën die Slimroken in het assortiment heeft van Charlie Noble:

 • Dessert smaak
 • Dranksmaak
 • Fruitsmaak
 • Tabaksmaak
 • Zoete smaak

Meer weten over E-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!