Bookwill

Hieronder vindt u een overzicht van alle E-liquids van Bookwill. De liquids van Bookwill hebben een liquidverhouding van 70%PG/30%VG. Het assortiment bestaat uit fruitsmaken en tabakssmaken. Daarnaast heeft Bookwill verrassende smaakcombinaties als koffie en een energie drankje in het assortiment.

 • Gratis verzending
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig en makkelijk betalen
17 artikel(en)
17 artikel(en)

Bookwill E-liquid kopen? 

Bookwill is een Nederlandse producent en heeft een breed assortiment aan E-liquids. Middels het grote assortiment van zeventien verschillende E-liquids proberen ze voor iedereen wat wils te creëren. Alle liquids van Bookwill hebben een PG/VG verhouding van 70/30.

De stof PG die is verwerkt in de E-liquid zorgt ervoor dat er een prikkel wordt gevoeld in de keel. Deze prikkel, die de keel bereikt tijdens het dampen, kan worden vergeleken met de prikkel die wordt gevoeld tijdens het roken van een traditionele sigaret. 

De stof VG zorgt voor het creëren van damp. Hoe hoger de stof VG in een E-liquid, hoe meer damp er van uw E-sigaret komt. Gezien de liquids van Bookwill voor 30% uit VG bestaan zullen de wolken niet enorm groot zijn. Dit is ook niet het geval tijdens het roken van een normale sigaret. Wilt u een ander merk dampen? Ga dan terug naar het complete assortiment van de E-liquids.

Welke E-liquids van Bookwill heeft Slimroken in het assortiment?

Slimroken heeft alle E-liquids die zijn geproduceerd door Bookwill in zijn assortiment opgenomen. Wij willen namelijk dat ons aanbod zo volledig mogelijk is en dat we de dampers op deze manier volledig van dienst kunnen zijn. Bookwill heeft een aantal verschillende smaaklijnen waar de liquids in onderverdeeld kunnen worden. Dit zijn de volgende smaakcategorieën:

 • Tabakssmaken
 • Fruitsmaken
 • Mentholsmaken
 • Koffiesmaken
 • Frisdranksmaken

Waar worden de E-liquids van Bookwill geproduceerd?

De liquids van Bookwill worden geproduceerd op Nederlandse bodem. Dit gebeurt onder strenge hygiëne-eisen. Hierdoor zijn de liquids TPD2 en TUV ISO 9001 gecertificeerd. De strenge naleving van de regels omtrent hygiëne zorgen ervoor dat de kwaliteit van de liquids gewaarborgd blijft.

Hoe kan ik het nicotinegehalte bepalen?

Wanneer u nog niet bekend bent met elektrisch roken of weinig ervaring heeft op dit vlak dan kan het lastig zijn om het juiste nicotinegehalte te bepalen. De E-liquids die worden gebruikt in E-sigaretten zijn verkrijgbaar met of zonder nicotine. Wanneer u kiest voor een liquid met nicotine komt u er al snel achter dat hier verschillende varianten in zijn. Achtereenvolgend zijn er de volgende nicotinegehaltes beschikbaar op de markt:

 • 0mg nicotine - géén nicotine
 • 3mg nicotine - heeft een lichtere throath hit dan een light sigaret
 • 6mg nicotine - kan worden vergeleken met een light/medium sigaret
 • 12mg nicotine - kan worden vergeleken met een normale sigaret
 • 18mg nicotine - kan worden vergeleken met zware sigaretten of shag

Wilt u stoppen met het roken van traditionele tabak? Dan kunt u door de verschillen in nicotinegehaltes in stappen afbouwen tot uiteindelijk 0mg nicotine. De meeste mensen die beginnen met dampen kiezen voor een E-liquid met 6mg of 12mg nicotine om vanuit dit punt verder af te bouwen in de toekomst. Lees hier meer over het nicotinegehalte.

 

Meer weten over E-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!