Beard Vape E-liquid

Beard Vape is een Amerikaans merk dat gevestigd is in Californië. Het merk groeide erg snel in Amerika en is vervolgens snel overgevlogen naar Europa. Beard Vape is een populaire lijn blend smaken die erg populair zijn. Bij Slimroken hebben wij een selectie gemaakt van de populairste liquids en deze in ons assortiment opgenomen.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Samenstelling en ingrediënten van de Beard Vape liquids

De Beard Vape liquids hebben een samenstelling van 50% PG en 50% VG. PG is propyleenglycol en bepaald de sterkte van de smaak en van de kriebel in de keel. VG is een plantaardig glycerine dat zorgt voor de milde smaak en voor de dampproductie van de liquid. Een verhouding van 50/50 zorgt dus voor een gemiddelde dampproductie en een goede smaakbeleving.

Verkrijgbare nicotinegehaltes bij de Beard Vape liquids

In tegenstelling tot traditionele sigaretten is het bij e-sigaretten mogelijk om te bepalen hoeveel nicotine u binnenkrijgt. De liquids zijn namelijk verkrijgbaar met verschillende nicotinegehaltes, waarbij nicotinevrij dampen ook een mogelijkheid is. Deze Beard Vape liquids zijn verkrijgbaar met de volgende nicotinegehaltes:

  • 0mg nicotine per ml liquid
  • 3mg nicotine per ml liquid

Meer informatie over e-liquids? Bekijk onze informatiepagina.