E-Liquid

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
271 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
271 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Wat is E-liquid?

E-liquid is de smaakhoudende vloeistof die in een E-sigaret wordt gebruikt. E-liquid wordt gemaakt op basis van Propyleen Glycol (PG) en Vegetable Glycerine (VG) aangevuld met water, smaakstoffen en evt. nicotine. De E-liquid wordt verhit in de clearomizer door de coil of atomizer en zorgt zo voor de dampproductie en smaakbeleving. De damp van een E-sigaret is minder schadelijk dan de rook van een normale sigaret, omdat er geen verbranding plaats vind waarbij de meeste schadelijke stoffen zoals teer vrijkomen.

De verhouding PG/VG en andere ingrediënten zorgt er voor dat elke E-liquid zijn eigen smaak- en dampervaring krijgt. Een hoger VG gehalte zorgt over het algemeen voor meer damp, een hoger PG gehalte voor meer smaak. Let er wel op dat niet alle coils en clearomizers geschikt zijn voor pure of hoog VG gehalte e-liquids. Deze zijn over het algemeen wat dikker van substantie.

Ruime keuze in smaken

E-liquids zijn over het algemeen in te delen in de volgende smaken:

  • Fruit smaken
  • Tabak smaken
  • Zoete smaken
  • Mint / menthol smaken
  • Blends en mix smaken

De meeste liquids kunnen worden gekozen met een nicotinesterkte van 0mg tot 20mg. Voor wie wilt stoppen met roken is het afbouwen van nicotine gehalte en ontdekken van de lekkerste smaken een goede manier om van de nicotineverslaving af te komen.

Goede kwaliteit E-liquid kopen online

Zorg dat u altijd zeker bent van wat u inhaleert!  E-liquid is door de loop der jaren continu doorontwikkeld en de kwaliteit van de meeste fabrikanten op de markt is tegenwoordig uitmuntend hoog. Meer en meer liquid merken gebruiken kwalitatief goede en gecontroleerde ingrediënten om de beste smaak te produceren.

Waar vroeger liquids afkomstig uit china voor 90% van de markt zorgden, zijn er tegenwoordig diverse E-liquids van hoogwaardige kwaliteit beschikbaar uit het Westen en zelfs van eigen Nederlandse bodem zoals Millers Juice.  Wij hebben Millers Juice als ons huismerk gekozen, aangezien de Nederlandse eisen aan producten tot de zwaarste binnen de EU behoren.

E-liquid accessoires

Voor de ervaren vaper en DIY'er hebben we ook verschillende DIY E-liquids en accessoires voor het zelf maken van liquids zoals:

Wilt u meer weten over de E-liquids in ons assortiment of wilt u graag ons advies om smaken te kiezen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met een persoonlijk advies.