E-Liquid

E liquid wordt gebruikt om een E-sigaret mee te vullen. Na het toevoegen van de vloeistof kan de gebruiker beginnen met 'dampen'. Bij Slimroken.nl vindt u meerdere merken en smaken. Naast de keuze in merk en smaak heeft u ook de mogelijkheid uit E-liquids met of zonder nicotine.

 • Gratis verzending
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig en makkelijk betalen
310 artikel(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
310 artikel(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

E liquid kopen bij Slimroken.nl

In het assortiment van Slimroken.nl kunt u verschillende soorten en merken E liquid kopen. Het is de vloeistof die gebruikt wordt om de tank van de elektrische sigaret mee te vullen. Vervolgens wordt de vloeistof door middel van het verwarmingselement, dat geactiveerd wordt door de accu in uw E-sigaret, omgezet in damp dat de E-smoker kan inhaleren. Er zijn veel verschillende smaken verkrijgbaar, omdat smaak persoonlijk is. De één geeft de voorkeur aan een echte tabak smaak waar de ander de voorkeur geeft aan een zoete fruitige smaak. De verschillende smaken vindt u terug over het gehele internet en elke vloeistof heeft zijn eigen smaak, kracht en kwaliteit.

Bij Slimroken.nl bieden wij alleen merken aan die de hoogste kwaliteit en veiligheid kunnen waarborgen. Dit is de reden dat wij geen liquids uit bijvoorbeeld China inkopen, omdat de kwaliteit dan niet gewaarborgd kan worden. Al onze E-liquids komen uit een gecertificeerde fabriek en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zodat u verzekerd bent van een veilig en kwalitatief hoog product. Voordat de E-vloeistoffen onze fabriek verlaten worden ze zelfs nog steekproefsgewijs in ons lab getest.

E liquid bestellen met verschillende liquidverhoudingen

Naast alle verschillende merken en smaken vindt u in ons assortiment verschillende liquidverhoudingen terug. Zo bestaat E sigaret vloeistof uit een nicotinegehalte, daarover hieronder straks meer, en uit een bepaalde PG/VG verhouding. PG staat voor Prophylene Glycol en VG staat voor Vegetal Glycerin. Samen vormen zij de PG/VG verhouding in een liquid. Dit is de verdeling van beide bestandsdelen. PG zorgt hier voor een prikkel in de keel dat te vergelijken is met de rook die geïnhaleerd wordt bij een traditionele sigaret. VG zorgt voor een grotere dampproductie. Bij elke product staat de juiste verhouding aangegeven. Dit is van belang, omdat niet elke tank ontwikkeld is voor een bepaalde liquidverhouding. Daarover leest u straks ook meer. Naast nicotine, PG en VG vindt u ook de volgende bestandsdelen terug in E-vloeistof: Aroma’s voor de smaak en gedestilleerd water, gezuiverd water, om de vloeistof te verdunnen. (Indien dit is gewenst.)

Wilt u ondertussen meer lezen over de liquidverhoudingen? Lees dan het kennisbankartikel “Waaruit bestaat E-liquid?”.

De verhoudingen PG en VG in de E-vloeistoffen

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is er een PG/VG verhouding in de E-liquids terug te vinden. Dit is naast de smaak erg bepalend voor de dampervaring en ook van belang voor uw persoonlijke wensen. Wilt u meer het effect van een traditionele sigaret of gaat u meer voor de echte vape ervaring? Dat is de vraag die u zichzelf dient te stellen. Bij Slimroken.nl vindt u de volgende PG/VG verhoudingen terug in het assortiment:

 • 100%PG
 • 100%VG
 • 15%PG en 85%VG
 • 20%PG en 80%VG
 • 22%PG en 78%VG
 • 25%PG en 75%VG
 • 30%PG en 70%VG
 • 35%PG en 65%VG
 • 40%PG en 60%VG
 • 50%PG en 50%VG
 • 70%PG en 30%VG
 • 80%PG en 20%VG

Kort samengevat. PG staat voor sterkere smaak, minder damp en een sterkere throathit. VG staat voor een ietwat mildere smaak, grotere dampproductie en een zachtere throathit.

De verschillende soorten merken E-liquids

Zoals je misschien wel door hebt zijn de verschillende soorten E-liquids eindeloos. U heeft de keuze uit verschillende smaken, verhoudingen, met of zonder nicotine en de diverse merken. Zo vindt u bij Slimroken onder andere de volgende merken terug:

Bovenstaande merken streven allemaal naar de hoogst haalbare kwaliteit. Elk merk komt uit een gecertificeerde fabriek, zodat u als gebruiker verzekert bent van kwaliteit en een veilig product. Millers Juice en Sansie Vape zijn huismerken van Slimroken. Alle grondstoffen van deze merken worden in Nederland geproduceerd en zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van E-liquids die voldoen aan de actuele wet- en regelgeving.

Bij de merken Millers, Sansie en Eliquid France heeft u nog de keuze uit verschillende lijnen. Elke liquidlijn heeft zijn eigen verschillende smaken en verhoudingen die natuurlijk geproduceerd zijn volgens strikte kwaliteitsnormen.

Welke E sigaret vloeistof dien ik te bestellen?

Welke E sigaret vloeistof u dient te bestellen is deels afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en deels afhankelijk van het type E-sigaret dat u heeft. Niet elke tank van de E-sigaret kan elke bestandsverhouding aan. Kijk daarom eerst naar het type elektrische sigaret dat u heeft. Welke coil zit daarin en welke liquidverhouding kan deze coil verwerken tijdens de verbranding. Vervolgens gaat u in die categorie op zoek naar een smaak die voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Als u twijfelt, omdat u niet weet welke E juice er in uw E-sigaret past dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag bij het kiezen van de beste E-liquid voor uw elektrische sigaret, zodat u veilig en verantwoord kunt dampen. Wij kunnen ons namelijk voorstellen, zeker als u een beginnend gebruiker bent, dat het lastig kan zijn om te bepalen welke E-sigaret en bijbehorende E vloeistof u nodig heeft. Ook als u de elektrische sigaret gebruikt om te stoppen met het roken van traditionele tabak doet u er goed aan om de juiste vloeistof te dampen, zodat u de nicotineverslaving kunt afbouwen. Op onze contactpagina vindt u de mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

U heeft ook de keuze om E liquid zonder nicotine te dampen

Als u de E-sigaret gebruikt om te stoppen met het roken van traditionele tabak dan is het goed om te weten dat u kunt dampen met of zonder nicotine. Er zijn namelijk E-liquids met verschillende nicotinegehaltes verkrijgbaar. Hieronder staan alle nicotinegehaltes die u terugvindt in het assortiment van Slimroken:

 • 0mg nicotinegehalte (zonder nicotine)
 • 2mg nicotinegehalte
 • 3mg nicotinegehalte
 • 6mg nicotinegehalte
 • 12mg nicotinegehalte
 • 18mg nicotinegehalte
 • 20mg nicotinegehalte

Nicotine is een verslavend bestandsdeel, zoals u misschien wel weet. Het zit ook in de traditionele sigaret met een heleboel andere chemische schadelijke stoffen. Deze andere chemische schadelijke stoffen, zoals teer zitten niet in E-liquids, maar nicotine vindt u wel terug in het product. Dit is toegevoegd in de vloeistof om rokers te helpen met stoppen. Daarom ook de verschillende nicotinegehaltes, zodat de verslaving langzaam afgebouwd kan worden tot een percentage van uiteindelijk 0mg. Bij de traditionele sigaret is het niet mogelijk om te roken met verschillende nicotinegehaltes en daarom kan de elektrische sigaret een hulpmiddel zijn om te stoppen met roken. Wanneer u niet rookt of geen nicotineverslaving heeft dan is er ook de mogelijkheid tot een 0mg nicotinegehalte, maar dit wordt niet aangeraden als u niet rookt of aan het stoppen bent met roken. U kunt ook nog even het kennisbankartikel “Zit er nicotine in E-liquid?” lezen als u nog meer informatie over nicotine wilt.

Van welk merk kan ik de beste E liquid kopen?

Van welk merk u het beste E liquid kunt kopen is ook volledig afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Elk merk voldoet in ieder geval aan de strikte kwaliteitsnormen. Wij leveren dan ook geen liquids uit China. Waarom niet? We kunnen u niet verzekeren van originele kwaliteit. We zeggen hier niet dat merken uit China van slechte kwaliteit zijn, maar je weet nooit zeker wat je krijgt, omdat er zoveel nepproducten met slechte kwaliteit in China zijn. Dit is de reden dat wij alleen met Europese veilige producten werken. U hoeft bij ons daarom niet op kwaliteit te letten bij uw aankoop. Daar staan wij voor garant. Waar u op moet letten bij de aankoop van de beste E-liquid voor u zijn de verschillende bestandsdelen, het nicotinegehalte en de smaak van het product. Kies een dampervaring die past bij uw persoonlijke wensen.

Uit welke E liquid smaken kunt u kiezen?

Er zijn veel verschillende smaken terug te vinden in ons assortiment. Elk merk brengt veel smaken op de markt, zodat zij aan de wensen van de damper kunnen voldoen. Om hier wat structuur in aan te brengen hebben wij alle E liquid smaken onderverdeeld in de volgende smaakcategorieën:

 • Base liquid (geen smaak)
 • Dessert smaken
 • Drank smaken
 • Fruit smaken
 • Tabak smaken
 • Zoete smaken
 • Mint/Menthol smaken
 • Blends en mix smaken

Op deze manier kunt u kiezen voor een smaakcategorie die bij uw persoonlijke wensen past en kunt u op zoek naar de vele mogelijkheden die er zijn.

Is er zoiets als een goedkoopste E liquid?

Er zijn goedkope E-liquids op de markt, maar of er echt een goedkoopste E liquid is die ook van goede kwaliteit is? Dat kunnen wij niet met zekerheid zeggen. Over het algemeen zijn alle liquids niet erg prijzig als u het vergelijkt met een pakje sigaretten. Daar betaald u tegenwoordig gemiddeld 7,- euro voor. Liquids zijn gemiddeld 3,95 euro. Wilt u meer weten over de kosten van elektronisch roken? Lees dan het kennisbankartikel “Wat kost elektrisch roken?”.

Waar moet ik opletten bij het bestellen van de juiste E-liquid?

We vatten hier nog één keer samen waar u op moet letten bij het bestellen van de juiste E-liquid.

 1. Als eerste kijkt u of het merk veilig en van goede kwaliteit is. Aanbieders benoemen dit altijd op hun webshop. Doen ze dit niet dan is het aan uzelf de keuze of u het risico wilt nemen op een niet veilige liquid.
 2. Vervolgens kijkt u naar het type e-sigaret en de coil die u heeft.
 3. Op basis hiervan kunt u de juiste veilige liquidverhouding voor uw elektrische sigaret bepalen.
 4. Dan kunt u een smaak kiezen die past bij uw persoonlijke voorkeuren.
 5. Als laatste kunt u bij de gekozen smaak kijken naar het nicotinegehalte.

Gratis verzending

Slimroken.nl biedt gratis verzending aan. Dit betekent dat u niet alleen bij de e-liquid gratis verzending heeft, maar ook bij alle overige producten. Dat vinden wij wel zo netjes.

U kunt ook zelf liquid maken

Voor de ervaren vaper en DIY’er hebben wij ook verschillende Shake and Vapes en accessoires voor het zelf maken van E liquids zoals:

Het zelf samenstellen van liquids heeft de voorkeur van sommige ervaren vapers. Vapen is namelijk ook een hobby. Je kan je eigen coils in elkaar zetten en eigen liquids maken, zodat je nog meer een unieke dampervaring kunt samenstellen. Echter is dit niet weggelegd voor beginnende dampers en/of mensen die geen affiniteit hebben met techniek. Het maken van je eigen coils vraagt namelijk enige kennis van u.

Meer weten over E-liquids? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!