Tools

Slimroken heeft een breed aanbod aan DIY tools. Dit zijn tools die het DIY proces aangenamer maken. Zo kunt u middels deze hulpmiddelen uw eigen coils bouwen. Daarnaast heeft Slimroken een aantal verschillende vape etuis en tasjes. Hieronder vindt u het complete overzicht van het DIY assortiment op onze website.

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

DIY tools kopen bij Slimroken?

Het begrip DIY popt steeds vaker op in verschillende branches wereldwijd. Ook in de vape wereld is het geliefd om zelf eigen coils te bouwen. Dit proces vergt wel enige ervaring. Het is dus belangrijk om eerst ervaring op te bouwen, voordat u begint aan dit proces. U kunt verschillende blogs of video’s online vinden die u meer kunnen vertellen over het DIY proces binnen de vape wereld.

De DIY tools zijn vaak samengevoegd binnen zogeheten Tool Kits. Dit zijn complete setjes met een uitgebreide keuze aan tangetjes, schaartjes, pincetjes en meer. Deze producten heeft u nodig voor het bouwen van uw eigen coils.

Naast de tools heeft u ook andere benodigdheden nodig voor het bouwen van uw eigen coils. Deze benodigdheden zijn Kanthal Wire en stukken katoen. De Kanthal Wire is het gloeidraad dat nodig is voor de verdamping van de E-liquid. Dit gloeidraad warmt op wanneer u de vuurknop van uw E-sigaret of E-smoker indrukt. Tussen dit gloeidraad dient u een stuk katoen te verwerken. Dit katoen neemt de E-liquid op. Het is belangrijk om dit stuk katoen goed te bevochtigen met liquid. Doet u dit niet of niet volledig? Dan bestaat er de kans dat het stuk katoen gelijk verbrand. Bij verbranding van de katoen dient u een nieuw stuk katoen te plaatsen. Verbrand katoen is namelijk niet bruikbaar en geeft een vervelende smaak tijdens het dampen.

Welke DIY vape producten heeft Slimroken in haar assortiment?

De DIY kant in de E-sigaret branche is nog klein. Dit komt door het feit dat het relatief veel kennis van de E-sigaret en werking hiervan vereist. Echter heeft Slimroken voor deze groep mensen een uitgebreid assortiment uitgezet.

Naast complete DIY toolkits heeft Slimroken ook andere onderdelen in zijn assortiment opgenomen. Hierbij kunt u denken aan bouwmaten, etuis, opbergtassen en liquid mixers.

De tassen en etuis maken het mogelijk om uw vape gerei op een eenvoudige manier mee te nemen. De meeste tassen hebben de beschikking over een groot aantal opbergvakjes. Dit maakt het mogelijk om uw producten op een overzichtelijke manier op te bergen of te presenteren.

De liquid mixer is geschikt voor het mensen van uw eigen liquid. Voor het maken van uw eigen liquids heeft u een aantal ingrediënten nodig: PG/VG Base, aroma en eventueel een nicotinebooster. Dit geheel dient op een correcte manier gemixt te worden. Hiervoor dient de liquid mixer.

De verschillende merken die DIY producten leveren

Er is een selectief aanbod aan merken die DIY artikelen produceert. De twee grootste merken die wij momenteel in het assortiment hebben zijn GeekVape en Coil Master. Naast de twee pioniers op dit vlak heeft Slimroken ook een kleiner merk in zijn assortiment opgenomen: UD.

Het merk GeekVape is groot geworden door de gloeidraden die zij hebben ontwikkeld. Deze staan bekend om hun lange levensduur en duurzaamheid. Naast gloeidraden heeft GeekVape ook een aantal toolsets in zijn assortiment. Dit zijn setjes die het maken van eigen coils vergemakkelijken.

Coil Master is een veelzijdiger merk dan GeekVape. Naast gloeidraden heeft Coil Master ook stukken katoen, opbergtassen en toolsetjes. Dit maakt het een compleet merk met alle benodigde producten.

Meer weten over het DIY proces? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.