E-liquid navulflessen

Een navulfles kan worden gebruikt voor het ontwikkelen van uw eigen E-liquid. De flessen zijn verkrijgbaar in een aantal maten. Zo heeft Slimroken flessen van 10, 30 en 100ml in zijn assortiment opgenomen. Op deze manier kunt u zelf bepalen welke fles de voorkeur krijgt. Op deze pagina zijn alle navulflessen in het assortiment van Slimroken te bezichtigen.

7 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
7 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Een E-liquid navulfles kopen bij Slimroken?

Slimroken heeft een uitgebreid assortiment aan E sigaret producten opgenomen. Zo ook de producten voor de doe-het-zelfvers (DIY). Een navulfles kan worden gebruikt voor het creëren van uw eigen E-liquids.

Alle flesjes in ons assortiment voldoen aan de nodige veiligheidseisen. Daarnaast zijn ze vervaardigd uit het materiaal PET. Dit is een polyester kunststof soort. Dit materiaal is zacht en flexibel. Dit maakt de flessen gebruiksvriendelijk in omgang. Daarnaast hebben alle flesjes de beschikking over een kunststof of metalen naald. Dit maakt het makkelijker om uw clearomizer te vullen zonder E-liquid te knoeien.

Hoe maak ik mijn eigen E-liquid?

Het maken van uw eigen E-liquid vereist de nodige ervaring en kennis. Ook heeft u wat producten nodig om het proces te kunnen starten. De twee belangrijkste ingrediënten zijn: Base en Aroma. De aroma is de smaak die u toevoegt aan uw E-liquid. Aroma’s zijn verkrijgbaar in een hoop soorten. Het is maar net wat u zelf lekker vindt om te dampen.

Met aroma alleen komt u niet ver. Het aroma dient gemengd te worden met een Base. De base vormt het grootste gedeelte in een E-liquid. De Base is verkrijgbaar in verschillende verhouding. Je hebt de volgende verhoudingen beschikbaar in de Base varianten:

Het kiezen van de juiste Base is een persoonlijke voorkeur. Zo heeft de stof PG een sterkere throat hit (kriebel in de keel), sterkere smaak en veroorzaakt minder dampproductie. De stof VG heeft daarentegen een grotere dampproductie en een zachtere throat hit.

U kunt het lege navulflesje vullen met alle ingrediënten die u nodig heeft voor uw eigen E-liquid. Hierna dient u het geheel goed te schudden voordat u het in gebruik neemt.

E-liquid steepen, wat is dit?

Steepen is het op smaak laten komen van E-liquid. Tijdens dit proces worden alle componenten tot één geheel gebracht. Het resulteert in een uitgebalanceerde vloeistof waarbij de smaken beter tot hun recht komen. Er zijn verschillende manieren van steepen. De meest eenvoudige en effectieve manier is hieronder uitgelegd:

  1. Wanneer u de Base en Aroma tot één geheel hebt gebracht in de navulfles kunt u beginnen met schudden. Schud het flesje gedurende twee á drie minuten goed door.
  2. Zet de liquid weg voor 1 hele dag. Dit dient u te doen op een donkere plek waar de temperatuur rond de 20 graden Celsius is. Dit wordt ook wel kamertemperatuur genoemd.
  3. Schud de fles na deze 24 uur nogmaals goed door gedurende twee á drie minuten.
  4. Vervolgens kunt u de dop van de fles afhalen. Doordat de fles nu geopend is kan de vloeistof ‘’ademen’’. U kunt de dop weer terugplaatsen na ongeveer vijftien minuten.
  5. Stappen 1 tot en met 4 dient u voor minimaal twee á drie dagen te herhalen. Hoe langer u dit proces herhaalt, hoe beter de aroma (smaak) tot zijn recht komt. U kunt zelf spelen met het aantal dagen ‘’steepen’’ om de gewenste smaak te behalen.

Meer weten over liquid steepen? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.