Coil Master

Coil Master is een merk dat speciaal is ontwikkeld voor de doe-het-zelvers. De DIY artikelen zijn geschikt voor het bouwen van uw eigen coils. Daarnaast heeft Coil Master alles in huis om dit proces te kunnen verwerkelijken. Hierbij kunt u denken aan complete toolkits, gloeidraden, stukken katoen en keramische pincetten.

6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Coil Master Kanthal A1 Wire

  Draad voor het bouwen van coils, geproduceerd met kanthal.

  € 5,95
 • Coil Master Comp Wire - 10 FT (3 MTR)

  Coil draad voor het wikkelen van uw eigen coils.

  Vanaf: € 9,95
 • Coil Master Premium Pre-built coil

  Drie varianten pre-built coils van het merk Coil Master.

  € 24,95
 • Coil Master Nickel Wire-26GA

  Nikkeldraad voor het bouwen van uw eigen coils.

  € 7,95
 • Coil Master Pre-built A1 Wire (100 stuks)

  Ijzerdraad voor het bouwen van eigen coils. Verkrijgbaar in 0.5Ohm en 0.8Ohm.

  € 10,95
 • Coil Master Ribbon Wire

  10 meter katoen draad, voor het bouwen van eigen coils.

  € 5,95
6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Online DIY vape producten van Coil Master kopen?

Coil Master is een merk dat zich richt op een niche in de markt: De doe-het-zelvers. Dit zijn personen die graag hun eigen coils ontwikkelen. Coil Master heeft verschillende producten in zijn assortiment die dit mogelijk maken.

Om te beginnen hebben ze verschillende soorten gloeidraden in hun assortiment. Deze gloeidraden zijn geschikt voor het bouwen van uw eigen coils. De draden zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende Ohmage gehaltes. Welk gehalte u kiest hangt af van uw persoonlijke voorkeur.

Tussen de gloeidraden dient u stukken katoen te plaatsen. Deze katoenstukken zijn bedoeld voor de opname van de E-liquid. Coil Master heeft een aantal soorten van deze katoensoorten in zijn assortiment opgenomen. De katoen die wordt gebruikt door het merk is altijd 100% natuurlijk. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van bleek en kleurstof tijdens het proces. De katoen ondergaat dus geen chemische behandeling.

DIY toolkits van Coil Master

Wanneer u wenst uw eigen coils te bouwen dan heeft u een DIY (Do-It-Yourself) kit nodig. Deze set bevat verschillende soorten gereedschap. Deze setjes bevatten schroevendraaiers, keramische pincetten, stukken katoen en kleine schaartjes.

Daarnaast hebben alle complete kits de beschikking over een ‘’mod’’. Dit is geen normale mod, maar een mod die het Ohmage gehalte van uw zelfgebouwde coil doormeet. Hierdoor kunt u altijd testen of de coil goed gebouwd is. Dit komt ten goede van de smaakbeleving en de veiligheid van de coil.

Overige accessoires van Coil Master

Naast complete toolkits, gloeidraden en katoenstukken heeft Coil Master nog een aantal andere accessoires in zijn assortiment. Deze accessoires zijn in het leven geroepen om het bouwen van uw eigen coils te vergemakkelijken. Zo heeft Coil Master een krachtige reiniger. Hiermee kunt u al uw vape-gerelateerde producten zoals RTA, RBA, RDA en andere metalen onderdelen op een veilige manier schoonmaken. De reiniger kan gevuld worden met maximaal 600ml kraanwater.

Naast het reiniging product heeft Coil Master ook een Plus Tab ontwikkeld. Dit apparaat wordt gezien als multifunctioneel door de mogelijkheden die het heeft. Zo kunt u de outputvoltages testen, Ohm doormeten en kunt u de tab gebruiken als een bouw dek voor uw coil.

Meer weten over de DIY? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.