DIY - Do It Yourself

Speciaal voor de doe-het-zelvers hebben we een ruim assortiment aan DIY artikelen voor het elektrisch roken. Coils, tools, wicks, wire en atomizers voor de gevorderde gebruiker. Hiermee kunt u onder andere uw eigen E-liquid en/of coils maken. We hebben de artikelen per subcategorie opgedeeld, zodat u vrij eenvoudig de artikelen kunt vinden.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen

DIY E sigaret

De DIY E sigaret, Do it Yourself E-sigaret, is voor de ervaren damper. Onder de ervaren dampers is DIY een bekend begrip. DIY is dan ook niet bedoeld voor de beginnende damper. Als beginnend damper navigeert u naar de E-sigaret startersets. Sommige dampers geven sowieso niks om de DIY E sigaret en het zelf maken van coils, maar voor anderen is de mogelijkheid van Do it Yourself het helemaal. DIY is er niet alleen op het gebied van hardware, maar ook op het vlak van E-liquids. De smaak en dampproductie kan met DIY artikelen, in combinatie met een beetje creativiteit, naar een hoger niveau worden gebracht. Daarnaast is DIY voor velen een hobby.

Zelf E-liquid maken

Door de komst van verschillende Shake ’n Vape producten is het maken van E-liquid makkelijker geworden. Om zelf diy liquid te maken heb je een base en een aroma nodig. Voor de base (basisvloeistof) kan de damper kiezen uit verschillende PG en/of VG verhoudingen. Op de informatiepagina van E-liquids vindt u onderaan meer informatie over de PG/VG-verhoudingen. Het aroma zorgt voor de smaak in de E-liquid en aroma’s zijn verkrijgbaar in meerdere smaken en merken. Bij het zelf maken van uw E-liquid is het mogelijk om de smaak helemaal aan uw eigen voorkeuren aan te passen. Dit kunt u doen door verschillende varianten te combineren. Als u zelf E-liquid wilt maken dan is het handig om wat E-liquid navulflessen in huis te hebben.

Zelf coils maken

DIY op het gebied van hardware gaat voornamelijk over zelf coils maken. Het zelf maken van de diy coil kunt u doen met coil en wick materiaal. Om dit te doen heeft u speciale tools en gereedschap nodig. Het zelf maken van coils en het spelen met hardware is alleen weggelegd voor de ervaren E-roker. Het vraagt daarnaast enige kennis van elektrotechniek en u moet om kunnen gaan met tools/gereedschappen.

DIY toolkit

Voor het bouwen van uw eigen E-sigaret heeft u een DIY toolkit nodig. Dit is een complete gereedschapset om bijvoorbeeld uw eigen coils mee te testen en bouwen. In ons assortiment hebben wij als voorbeeld de Coil Master DIY Kit V3 en de Geekvape 521 master kit V3. Dit zijn complete all-in-one DIY toolkits. Alle andere tools kunt u hier vinden.

Meer weten over de DIY? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!