VOOPOO Coils

Bent u opzoek naar een VOOPOO coil? Bij Slimroken hebben wij een compleet aanbod aan coils voor e sigaretten en pods van dit merk. Naast de PnP coils kunt u bij ons ook terecht voor coils van de Uforce clearomizer/tank.

De VOOPOO PnP coils zijn beschikbaar in verschillende varianten met ieder een andere weerstand/Ohm.

Heeft u vragen over de producten op deze pagina? Neem dan gerust contact op met onze productexperts. Deze kunnen u alles vertellen over elektrisch roken en alle producten die hierbij komen kijken.

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  PnP POD
  Weerstand
  Diverse
  Voopoo PnP Coils

  De PnP coils zijn geschikt voor bijna alle Voopoo e sigaretten.

  Geschikt voor
  PnP POD
  Weerstand
  Diverse
  Vanaf: € 12,99
 • Geschikt voor
  TPP POD
  Weerstand
  0.15Ohm
  0.2Ohm
  0.3Ohm
  Voopoo TPP Coils

  Coils voor de Voopoo TPP pod. 2ml e-liquid capaciteit.

  Geschikt voor
  TPP POD
  Weerstand
  0.15Ohm
  0.2Ohm
  0.3Ohm
  Vanaf: € 9,99
 • Geschikt voor
  ITO POD
  Weerstand
  1.0Ohm
  1.2Ohm
  Voopoo ITO-M Coils

  Een setje van vijf coils voor de Voopoo ITO pod.

  Geschikt voor
  ITO POD
  Weerstand
  1.0Ohm
  1.2Ohm
  € 14,99
3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

VOOPOO coils kopen?

Bij Slimroken hebben wij een compleet aanbod aan VOOPOO coils in het assortiment. De coils van VOOPOO kunnen enkel en alleen worden gebruikt in combinatie met een e sigaret of clearomizer/pod van dit merk.

Bij VOOPOO heeft u de keuze uit de Uforce coils en de PnP coils. De Uforce coils kunnen enkel worden gebruikt in combinatie met een Uforce clearomizer of e sigaret. De PnP coils zijn compatibel met alle elektrische sigaretten die gebruik maken van de PnP pods, deze variant wordt gebruikt in vrijwel alle recente e-sigaret startsets van VOOPOO. De PnP coils zijn in een breed scala beschikbaar. Iedere coil heeft een andere weerstand, dit wordt ook wel Ohm genoemd.

Bij weerstanden geldt over het algemeen de regel: hoe lager de weerstand/Ohm, hoe hoger de dampproductie. Bij coils met een hogere weerstand of Ohm komt de smaak en de kriebel in de keel juist beter naar voren.

VOOPOO PnP coils

De eerdergenoemde PnP coils van VOOPOO werken in combinatie met het PnP-platform. De pods in deze variant zijn verkrijgbaar als MTL of DTL pod. MTL staat voor Mouth-to-Lung en heeft als eigenschap een smaller mondstuk. Dit zorgt ervoor dat er minder lucht meekomt tijdens het dampen. Ook dient u bij deze pod de damp eerst in uw mond te nemen om vervolgens door te inhaleren naar uw longen.

De Direct-to-Lung (DTL) pod heeft een breder mondstuk en zorgt er hiermee voor dat er meer lucht wordt meegezogen tijdens het dampen. Bij dit type pod gaat de damp dan ook direct naar de longen wanneer u in één teug inhaleert.

Wanneer u gebruik maakt van een DTL pod is het gebruikelijk om een coil met een relatief lage weerstand te kiezen, deze zijn namelijk eerder geschikt voor dit type pod. Heeft u een MTL PnP pod? Dan is het juist gebruikelijker om te kiezen voor een coil met hogere weerstand.

VOOPOO Uforce coils

De Uforce coils zijn speciaal ontworpen voor de Uforce clearomizer. De coil is verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Dit varieert van 0.13Ohm tot 0.4Ohm. Het betreft een atomizer head met een airflow en inhalatie-systeem. Dit zorgt voor een ruimere smaak en een grotere dampproductie. Het bouwstof van deze coil is kanthal en het materiaal van de wick is organisch katoen. De lage weerstanden zorgen ervoor dat het verhittingselement geschikt is voor Sub-Ohm dampen.

Overige VOOPOO producten

Naast de clearomizers en bijbehorende coils heeft VOOPOO ook andere producten ontwikkeld. U kunt eenvoudig naar deze producten navigeren via de koppen hieronder:

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.