Vaporesso coils voor de VM clearomizer

De Vaporesso VM coils zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met de VM 18 en VM 22 clearomizer van Vaporesso. De Vaporesso coils zijn verkrijgbaar in twee verschillende weerstanden namelijk; 0.6Ohm en 1.0Ohm. Zo kan u zelf de keuze maken welke coil-weerstand de voorkeur krijgt.

Er is geen vast tijdsbestek dat een coil meegaat. Dit hangt namelijk helemaal af van uw dampgedrag. Dampt u weinig? Dan kan het zo zijn dat een coil 2 of zelfs 3 weken meegaat. Dampt u veel of bovengemiddeld? Dan kan het zo zijn dat de coil na één week al aan vervanging toe is.

Weet u niet zeker of de coils op deze pagina in uw elektrische sigaret of clearomizer/pod passen? Neem dan contact met ons op om verder geholpen te worden.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  VM Tank
  Weerstand
  Diverse
  Vaporesso VM Coils

  Vijf coils voor de Vaporesso VM clearomizer.

  Geschikt voor
  VM Tank
  Weerstand
  Diverse
  € 11,00
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Vaporesso VM coils

De Vaporesso VM coils zijn te gebruiken in een clearomizer uit de VM serie. Slimroken heeft de VM 18 en VM 22 tanks van het merk in haar assortiment opgenomen. Deze hebben beiden een e-liquid capaciteit van 2ml en kunnen worden opnieuw worden gevuld via de bovenzijde.

De coils worden geleverd in een verpakking van vijf stuks. U dient een coil te vervangen wanneer de smaak van uw e-liquid afneemt of verbrand begint te proeven. Gemiddeld gezien zal een coil één a twee weken mee gaan.

Overige Vaporesso producten

Naast de VM coils heeft Slimroken ook andere vape producten van Vaporesso in het assortiment. Dit zijn complete e-sigaret startsets maar ook losse clearomizers en box mods. Bij een startset is het enige wat u nog hoeft aan te schaffen een liquid in een nicotinegehalte naar keuze. Bij clearomizers worden vaak geen coils meegeleverd, deze dient u dus apart aan te schaffen.