Vaporesso GTX Coils

De Vaporesso GTX coils zijn geschikt om te gebruiken in de Vaporesso Target PM80 pod en de Xiron pod. De coils zijn beschikbaar in de volgende weerstanden; 0.2Ohm, 0.3Ohm, 0.6Ohm en 0.8Ohm.

Wanneer de smaak en de dampproductie minder worden, dient u de coils te vervangen voor een nieuwe exemplaar. Coils zijn merkgerelateerd, u kan Vaporesso coils dus enkel gebruik in een elektrische sigaret van Vaporesso.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Target PM80, Xiron en Swag PX80 pod
  Weerstand
  Diverse
  Vaporesso GTX-2 Coils

  Vaporesso coils die beschikbaar zijn in diverse weerstanden.

  Geschikt voor
  Target PM80, Xiron en Swag PX80 pod
  Weerstand
  Diverse
  € 11,90
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Vaporesso GTX coils

Zoals u op deze pagina kan zien heeft Slimroken alle Vaporesso GTX coils in haar assortiment opgenomen. Dit zijn coils die kunnen worden gebruikt in de Target PM80, Xiron en Swag PX80 pod. Naast de eerste versie van de GTX coils heeft Slimroken ook de GTX-2 coils in het assortiment. Deze coils zijn geschikt voor dezelfde clearomizers maar zijn verkrijgbaar in andere weerstanden.

Wanneer een coil een minder smaak van een e-liquid afgeeft is het tijd om deze te vervangen. Ook kan de smaak van een vloeistof afnemen, in deze gevallen is het verstandig om de coil direct te vervangen voor een nieuwe variant. Gemiddeld gezien gaat een verbrander circa één a twee weken mee. Zoetere e liquids kunnen ervoor zorgen dat een brander sneller vervangen moet worden.

Weet u niet zeker of de coils op deze pagina in uw elektrische sigaret of pod passen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Overige Vaporesso producten

Naast de GTX coils heeft Slimroken ook complete e-sigaretten van Vaporesso in haar assortiment. De complete startsets worden altijd geleverd zonder e-liquid, dit is het enige wat u zelf nog hoeft aan te schaffen. Ook kan u bij ons verschijnen voor losse pods, clearomizers en box mods. Bij box mods dient u in de meeste gevallen een of meerdere externe batterijen te gebruiken. Ook deze zijn verkrijgbaar bij Slimroken, net als de externe batterij opladers.