Vaporesso GTR Coils

De Vaporesso GTR coils zijn beschikbaar in verschillende weerstanden en zijn enkel geschikt om te gebruiken in combinatie met de Vaporesso FORZ 25 clearomizer/tank. De coils zijn verpakt per 3 stuks en gaan gemiddeld 1 a 2 weken mee afhankelijk van hoe frequent u de e-sigaret gebruikt.

Heeft u vragen over het gebruik van een elektrische sigaret? Neem dan gerust contact op met onze productexperts, zij kunnen u alles vertellen over de e-sigaret of een e-liquid.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  FORZ 25
  Weerstand
  Diverse
  Vaporesso GTR Coils

  Drie vervangende coils voor de Vaporesso FORZ 25 clearomizer.

  Geschikt voor
  FORZ 25
  Weerstand
  Diverse
  € 11,90
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Vaporesso GTR coils

De Vaporesso GTR coils zijn bedoeld om te gebruiken in combinatie met de FORZ 25 clearomizer. Deze tank wordt normaliter gebruikt in de Vaporesso TX80 e-sigaret maar is ook los verkrijgbaar bij ons.

De GTR coils worden standaard geleverd in een verpakking met vijf stuks en zijn verkrijgbaar in een aantal weerstanden. De weerstand van een verbrander wordt altijd aangegeven in Ohm. De regel bij Ohms klinkt als volgt: hoe hoger het Ohm/de weerstand, hoe beter de kriebel in de keel te voelen is.

Weet u niet zeker of deze coil in uw elektrische sigaret past? Vraag het ons en wij helpen u verder met het maken van de juiste keuze.

Hoe lang gaat een Vaporesso GTR coil mee?

Een Vaporesso GTR coil gaat gemiddeld één a twee weken mee. Er zijn wel een aantal factoren die meespelen in de levensduur van een coil bepalen. Zo zorgt een relatief zoete e-liquid ervoor dat een coil sneller zal verbranden.

Daarnaast is ook uw dampgedrag een belangrijke factor. Dampt u veel? Dan kan het zo zijn dat de coil binnen één week verbrand. Het vervangen van een coil dient u te doen wanneer de smaak van een liquid afneemt of wanneer de smaak verbrand begint te proeven.

Overige Vaporesso producten

Naast de Vaporesso coils heeft Slimroken ook complete e-sigaret startsets van het merk in haar assortiment. Dit zijn complete elektrische sigaretten waarbij u nog enkel een liquid naar keuze hoeft uit te kiezen. Ook kan u bij ons terecht voor losse clearomizers en pods of een box mod.

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.