Vaporesso Cascade Coils

Op deze pagina vindt u originele Vaporesso Cascade coils voor meerdere Vaporesso tanksBeschikbaar in diverse weerstanden.

 • Gratis verzending
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig en makkelijk betalen
3 artikel(en)
 • Vaporesso GTM Coils
  Vaporesso GTM Coils (5 St.)
  Vanaf: € 9,50

  Coils alleen geschikt voor de Vaporesso Cascade 7ML tank. Verkrijgbaar in 0.15Ohm en 0.4Ohm.

 • Vaporesso GT coil adapter
  Vaporesso GT coil adapter
  € 3,50

  Adapter voor gebruik van de GT coils in de Cascade 7ML clearomizer.

 • Vaporesso GT Mesh coils (3pcs)
  Vaporesso GT Mesh coils (3pcs)
  Vanaf: € 8,95

  Coils met een uniek verwarmingssysteem. Geschikt voor meerdere Vaporesso tanks.

3 artikel(en)

Vaporesso Cascade coils

Hier vindt u verschillende originele Cascade coils voor meerdere Vaporesso Tanks. De uitvoeringen zijn beschikbaar in diverse weerstanden. De verbranders staan bekend om hun krachtige prestaties en grote dampproductie. Zo vindt u hier de GTM coils die speciaal ontworpen zijn voor de Cascade 7ml tank. Deze zijn verkrijgbaar in 0.15Ohm en 0.4Ohm en zijn opgebouwd uit kanthal draad en organisch katoen. Voor dit model vindt u hier ook een GT coil adapter. Dit is een hulpmiddel om de GT coils te gebruiken in de Cascade Sub-Ohm tank.

Naast de GTM editie is hier ook de GT Mesh coil terug te vinden. Deze zijn ontworpen voor de Cascade One Startset en de One Plus kit, maar zijn ook compatibel met andere modellen zoals de SWAG, NRG, Revenger en NRG Mini. Het betreft een single coil die opgebouwd is uit roestvrijstaal en organisch katoen. U heeft de keuze uit een weerstand van 0.18Ohm en/of 0.3Ohm.