Vaporesso GT Coils

Op deze pagina vindt u originele Vaporesso GT coils. Deze coils kunnen worden gebruikt in alle Cascade tanks. Ook zijn ze te gebruiken in de NRG, NRG Mini en als laatste ook de Vaporesso NRG-S tank.

De coils zijn verkrijgbaar in diverse weerstanden (Ohm) en worden geleverd per drie of vijf stuks.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Cascade One
  NRG-S Mini
  Tank
  Weerstand
  0.18 Ohm
  0.3 Ohm
  Vaporesso GT Mesh coils (3 St.)

  Drie vervangende coils die zijn geschikt voor diverse Vaporesso tanks.

  Geschikt voor
  Cascade One
  NRG-S Mini
  Tank
  Weerstand
  0.18 Ohm
  0.3 Ohm
  € 13,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Vaporesso Cascade/GT coils kopen?

Hier vindt u verschillende originele Cascade coils voor meerdere Vaporesso Tanks. De uitvoeringen zijn beschikbaar in diverse weerstanden. De verbranders staan bekend om hun krachtige prestaties en grote dampproductie. Zo vindt u hier de GTM coils die speciaal ontworpen zijn voor de Cascade tank. Deze zijn verkrijgbaar in 0.15Ohm en 0.4Ohm en zijn opgebouwd uit kanthal draad en organisch katoen. Voor dit model vindt u hier ook een GT coil adapter. Dit is een hulpmiddel om de GT coils te gebruiken in de Cascade Sub-Ohm tank.

Naast de GTM editie is hier ook de GT Mesh coil terug te vinden. Deze zijn ontworpen voor de Cascade One Startset en de One Plus kit, maar zijn ook compatibel met andere modellen zoals de SWAG, NRG, Revenger en NRG Mini. Het betreft een single coil die opgebouwd is uit roestvrijstaal en organisch katoen. U heeft de keuze uit een weerstand van 0.18Ohm en/of 0.3Ohm.

De Vaporesso GT coils zijn ook te gebruiken in de NRG-S clearomizer.