Vaporesso Coils

Originele Vaporesso coils geschikt voor Vaporesso clearomizers zoals de NRG, Target en VECO. Kies uw type Vaporesso clearomizer/tank om te zien welke verhittingselementen er voor uw tank beschikbaar zijn.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
12 artikel(en)
12 artikel(en)

Coils van Vaporesso

Coils van Vaporesso bieden krachtige prestaties en zijn gemaakt voor Vaporesso clearomizers. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende bouwstoffen, wick materialen en weerstanden. Door te blijven ontwikkelen hebben ze de verstuiver opnieuw uitgevonden. Het merk is erg trots op de innovatieve verbranders. De meeste verbranders kunnen ook extreem hoge temperaturen aan. Dit zorgt weer voor meer damp en een meer zuivere smaak.

Groot aantal atomizer heads verkrijgbaar bij Slimroken

In ons assortiment vindt u verschillende atomizer heads van Vaporesso. Er zijn coils die speciaal voor een bepaalde clearomizer zijn ontworpen, maar er zijn ook modellen die voor meerdere tanks geschikt zijn, zoals de GT Mesh. Hieronder lichten we een aantal modellen toe. Voor de overige productinformatie en bijbehorende specificaties navigeert u naar het gewenste model.

NRG GT verhittingselement

De NRG GT coils zijn geproduceerd voor de NRG tank en NRG SE Mini clearomizer. Daarnaast zijn ze ook compatibel met een andere tanks. Afhankelijk van uw tank zijn deze coils beschikbaar in verschillende weerstanden. Deze weerstanden geven een hoog tot zeer hoog dampvermogen. Het bouwstof is roestvrijstaal en het materiaal van de wick is organisch katoen.

VECO One UEC

VECO One UEC coils zijn gemaakt voor de VECO tank en worden per vijf stuks geleverd. Het verhittingselement bestaat uit 1 gloeidraad met een bouwstof van roestvrijstaal. Het materiaal van de wick is organisch katoen. Door de lage weerstand kan er Sub-Ohm gedampt worden en ook is dit model geschikt voor Temperature control.

Over de Nexus coil

Nexus coils zijn speciaal ontworpen voor de Nexus AIO startset en hebben een weerstand van 1.0Ohm. Het verhittingselement is beschikbaar in twee varianten. Eén daarvan is de Ccell variant. Dit betreft een innovatief verwarmingselement die de gehele E-liquid verbrandt met als gevolg een grotere smaakbeleving en grotere dampproductie.

 

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!