SMOK RPM / PRM 2 coils

De SMOK RPM coils zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten; de RPM coils en de RPM 2 coils. De normale RPM coils zijn geschikt voor de SMOK RPM40 en RPM80 pods.

De RPM 2 coils zijn geschikt voor onder andere de Nord X pod van SMOK. Beiden coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden en worden geleverd per vijf stuks.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  RPM40 POD
  RPM80 POD
  Weerstand
  Diverse
  SMOK - RPM Coils

  Coils voor de SMOK RPM80 en RPM40 pod.

  Geschikt voor
  RPM40 POD
  RPM80 POD
  Weerstand
  Diverse
  Vanaf: € 11,99
 • Geschikt voor
  RPM Tank
  Weerstand
  Diverse
  SMOK - RPM 2 Coils

  SMOK coils voor de Nord X e-sigaret.

  Geschikt voor
  RPM Tank
  Weerstand
  Diverse
  Vanaf: € 14,99
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

SMOK RPM coils

De SMOK RPM coils zijn geschikt om te gebruiken in de RMP40 en RPM80 pods van het merk. Deze pods hebben een maximale e-liquid capaciteit van 2ml. De RPM coils zijn beschikbaar in een aantal weerstanden, dit wordt aangegeven als Ohm.

De coils worden geleverd in een verpakking van vijf stuks.

Wanneer moet ik mijn SMOK coil vervangen?

Een SMOK coil kan tot drie weken gebruikt worden. De levensduur is sterk afhankelijk van uw dampgedrag en het type e-liquid dat u gebruikt. Een zoete liquid zorgt er vaak voor dat een coil sneller vervangen zal moeten worden.

Wanneer een gebruiker veel dampt zal die merken dat het verhittingselement sneller toe is aan vervanging. Het katoen in de coil zal langzaam maar zeker verder opraken en hierdoor neemt de smaak van de liquid af. Ook kan de smaak zelfs verbrand proeven, in dit geval moet u direct een nieuw exemplaar plaatsen.

Welke SMOK producten heeft Slimroken in het assortiment?

Naast de coils van SMOK heeft Slimroken ook andere producten van dit merk in haar assortiment. Hierbij kan u denken aan een complete e sigaret startset of een pod systeem e sigaret. De pod systeem e sigaretten zijn werkzaam op losse pods in plaats van een clearomizer.

Ook voor losse box mods van SMOK bent u bij Slimroken op het juiste adres. Dit zijn mods die werken op een externe batterij, in de meeste gevallen een 18650 batterij.