SMOK Nord Coils

De coils op deze pagina zijn geschikt voor de SMOK Nord pods. Deze pods worden normaalgesproken gebruikt in combinatie met de SMOK Nord e-sigaret. De coils zijn verpakt per vijf stuks en verkrijgbaar in de weerstanden van 0.6Ohm en 1.4Ohm. Door het verschil in weerstanden kan de gebruiker zelf bepalen welk Ohm gehalte de voorkeur krijgt.

Neem een kijkje hieronder voor het complete assortiment.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Nord POD
  Weerstand
  0.6 Ohm
  1.4 Ohm
  SMOK - Nord Coils (5 St.)

  Vijf coils voor de SMOK Nord e-sigaret.

  Geschikt voor
  Nord POD
  Weerstand
  0.6 Ohm
  1.4 Ohm
  Vanaf: € 13,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

SMOK Nord coils kopen?

De Nord coils zijn ontworpen om te gebruiken in de SMOK Nord e sigaret. De coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden zodat de damper zelf kan bepalen welke variant de voorkeur krijgt in haar/zijn e sigaret. Over het algemeen geldt de regel: hoe hoger de weerstand, beter bekend als Ohm, hoe beter de gier/kriebel in de keel te voelen is. Bij coils met een lage weerstand komt de smaak van een e liquid juist meer naar voren.

De Nord e smoker is werkzaam in combinatie met de Nord pods. De pod is in en uit de elektrische sigaret te klikken en kan worden gevuld via de onderzijde.

Wanneer moet ik een SMOK coil vervangen?

Een SMOK coil dient om de één a twee weken vervangen te worden voor een nieuw exemplaar. U merkt vanzelf wanneer dit gedaan moet worden. In alle gevallen zal de smaak van een e-liquid afnemen of zelfs verbrand beginnen te proeven.

Bij het plaatsen van een nieuwe variant is het verstandig om de liquid eerst 15 minuten in te laten trekken. Doet u dit niet, dan zal de coil meteen weer verbranden. Het katoen in de coil moet namelijk even inwerken op de vloeistof.

Overige vape producten van SMOK

Naast de Nord coils heeft Slimroken ook andere damp-artikelen van SMOK. Denk bijvoorbeeld aan een complete e-sigaret startset of losse mod. Bij aankoop van een losse mod heeft u ook een clearomizer nodig. Veel losse SMOK mods werken op 18650 batterijen, deze zijn apart verkrijgbaar in onze webshop.

Heeft u overige vragen over het elektronisch roken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze productexperts helpen u graag verder met het maken van een juiste keuze. Contactmogelijkheden zijn telefonisch, via de mail of de online chat (tussen 09:00 en 17:30 op werkdagen).