Coils voor de SMOK Stick 17MM

De SMOK M17 coils zijn enkel geschikt om te gebruiken in combinatie met de SMOK Stick 17MM e-sigaret en de bijbehorende tank/clearomizer. De coils zijn verkrijgbaar met een weerstand van 0.4Ohm of 0.6Ohm en zijn verpakt per vijf stuks. De M17 coils geven een pure smaak af en hebben een relatief lange levensduur.

Twijfelt u of deze SMOK coils in uw e sigaret passen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder!

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  M17 Tank
  Weerstand
  0.4 Ohm
  0.6 Ohm
  SMOK M17 Coils (5 St.)

  Coils geschikt voor de SMOK Stick 17MM. Per 5 verpakt.

  Geschikt voor
  M17 Tank
  Weerstand
  0.4 Ohm
  0.6 Ohm
  € 12,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

SMOK M17 coils kopen?

De Priv M17 coils worden standaard geleverd in een verpakking met vijf stuks in een weerstand naar keuze. De binnenkant is gevuld met 100% organisch katoen, de buitenkant is gemaakt van het materiaal kanthal. De M17 coils zijn geschikt om te gebruiken in de M17 Tank of e sigaret.

Wanneer moet ik een SMOK coil vervangen?

Er is geen vast tijdsbestek waarin u een SMOK coil dient te vervangen. Dit hangt namelijk sterk af van het dampgedrag van de gebruiker.

Dampt u veel? Dan kan het zo zijn dat de coil binnen één week aan vervanging toe is. Dampt u minder vaak? Dan kan een coil tot wel twee weken meegaan. Wanneer een e-liquid verbrand begint te proeven of wanneer de smaak van een liquid afneemt is het tijd om de coil te vervangen voor een nieuw exemplaar. Bij het plaatsen van een nieuwe verbrander is het verstandig om de vloeistof eerst 10 a 15 minuten in het katoen te laten trekken. Doet u dit niet? Dan bestaat de kans dat deze gelijk opnieuw verbrand.

Overige vape producten van SMOK

Naast de coils heeft Slimroken ook andere SMOK producten in haar assortiment. U kan bij ons terecht voor complete SMOK e-sigaret startsets maar ook losse mods of clearomizers en pods.

Via deze link komt u op de pagina met alle SMOK vaping artikelen. Mist u een bepaald product in ons assortiment? Laat het ons weten, dan kunnen wij deze in het vervolg toevoegen aan ons assortiment.