SMOK Coils

Originele SMOK coils voor de bekende SMOK clearomizers. Selecteer uw tank voor de juiste bijpassende coils. Heeft u twijfels over welke tank u heeft of de juiste weerstand? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag de passende SMOK coils te vinden.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
20 artikel(en)
20 artikel(en)

Coils van SMOK bestellen bij Slimroken.nl

SMOK coils vindt u in verschillende soorten en ohmages. Houdt u er rekening mee dat de coil enkel in een bijbehorende clearomizer past. Bij het type coil staat aangegeven voor welke tanks ze zijn ontworpen. De verhittingselementen zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn er verschillende uitvoeringen waarmee u kunt Sub-Ohm dampen. Wilt u hier meer over weten? Lees dan het kennisbankartikel "Wat is een Sub-Ohm coil?".

V8 Baby coils

De V8 Baby coils zijn geschikt voor meerdere clearomizers, waaronder de TFV8 Baby clearomizer en de TFV8 Big Baby Light clearomizer. U heeft de keuze uit weerstanden van 0.15Ohm, 0.25Ohm en 0.4Ohm. Deze weerstanden geven een hoge damproductie en kunnen worden gebruikt voor Sub-Ohm dampen. 

TFV12 coil

De TFV12 coil is speciaal ontwikkeld voor de TFV12 Prince Tank. Het betreft een quad coil met vier gloeidraden en is verkrijgbaar in vier varianten. Alle varianten zijn geschikt voor Sub-Ohm dampen en hebben een zeer hoog dampvermogen.

Helmet Nano verhittingselement

De Helmet Nano coils zijn ontworpen voor de Helmet Nano clearomizer. Het betreft een atomizer head die u kunt bestellen in de weerstanden 0.4Ohm en 0.6Ohm. De bouwstof van dit verhittingselement is clapton en het materiaal van de wick is organisch katoen. Deze specificaties maken het model geschikt voor Sub-Ohm dampen, maar niet voor Temperature control.

Wanneer moet ik mijn SMOK coil vervangen?

U dient de coil te vervangen wanneer deze een licht verbrande smaak geeft. U merkt dit direct wanneer u hem dient te vervangen. U proeft dan een licht verbrande smaak. Meestal gebeurd dit rond de 1-2 weken. Afhankelijk van uw dampgedrag en type liquid.

 

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!