Justfog FOG1 Coils

Bent u op zoek naar coils voor uw Justfog FOG1 clearomizer of e-sigaret? De FOG1 coils zijn beschikbaar in de weerstanden van 0.5Ohm en 0.8Ohm.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  FOG1 Tank
  Weerstand
  0.5 Ohm
  0.8 Ohm
  Justfog FOG1 Coils (5 St.)

  Sub-Ohm coils geschikt voor de Justfog FOG1. Verkrijgbaar in 0.5 Ohm en 0.8 Ohm.

  Geschikt voor
  FOG1 Tank
  Weerstand
  0.5 Ohm
  0.8 Ohm
  € 11,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Justfog FOG1 coils kopen?

De FOG1 coils zijn specifiek bedoeld om te gebruiken in combinatie met de Justfog FOG1 e sigaret. De coils zijn verkrijgbaar in de weerstanden (Ohm) van 0.5Ohm en 0.8Ohm. Net als de 14 serie coils zijn ook de FOG1 coils gevuld met organisch katoen en worden ze geleverd per vijf stuks.

Wanneer moet ik een Justfog coil vervangen?

De coils van Justfog gaan gemiddeld één a twee weken mee. Echter kan het zo zijn dat een coil minder lang meegaat, dit hangt namelijk samen met een aantal factoren. Zo zorgt een zoete e liquid met relatief veel aroma ervoor dat een coil sneller aan vervanging toe zal zijn. Daarnaast is het damp gedrag van de damper ook belangrijke factor. Dampt u veel? Dan zal de coil sneller vervangen moeten worden.

Zoete e-liquids kunnen er ook voor zorgen dat een coil sneller aan vervanging toe is. De kleur van een e-liquid kan ook donker verkleuren, in dit geval is het ook de bedoeling om een nieuwe coil in gebruik te nemen.

Overige Justfog producten

Naast de FOG1 coils van Justfog heeft Slimroken ook andere producten van het merk in haar assortiment opgenomen. Deze vape artikelen kan u benaderen via de volgende categorieën:

Heeft u vragen over het gebruik van de coils of andere Justfog producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze productexperts helpen u graag verder bij het maken van de juiste beslissing als het aankomt op elektronisch roken.