Justfog J-easy Q14/Q16 serie Coils

Slimroken heeft de Justfog 14/16 serie coils in twee verschillende weerstanden in haar assortiment opgenomen: 1.2Ohm en 1.6Ohm. Deze coils zijn geschikt voor vrijwel alle Justfog e-sigaretten en clearomizers/pods. Ieder pakje bestaat uit vijf coils in de door u gekozen weerstand/ohm.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Diverse Justfog
  Tanks
  Weerstand
  1.2 Ohm
  1.6 Ohm
  Justfog 14 serie 100% Organic Cotton Coils (5 St.)

  Justfog 100% organic cotton coils, geschikt voor vrijwel iedere Justfog e-sigaret.

  Geschikt voor
  Diverse Justfog
  Tanks
  Weerstand
  1.2 Ohm
  1.6 Ohm
  € 7,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Justfog 14 serie coils kopen?

Op deze pagina vindt u originele Justfog 14 serie coils voor alle 14/16 clearomizers van Justfog. U kunt kiezen uit een weerstand van 1.2Ohm en/of 1.6Ohm. Het betreft een single coil die opgebouwd is uit nichrome en organisch Japans katoen. Dit zorgt voor een betere opname van E-liquid.

De 14 serie coils zijn geschikt voor vrijwel alle e sigaretten, pods en clearomizers van Justfog. Enkel de FOG1 e sigaret werkt op andere coils, namelijk de FOG1 coils.

Wanneer moet ik mijn Justfog coil vervangen?

Een Justfog coil gaat gemiddeld één a twee weken mee. Dit kan variëren afhankelijk van een aantal factoren. Zo zorgen zoete e-liquids er bijvoorbeeld voor dat een coil sneller aan vervanging toe is. Daarnaast is ook het damp gedragen van de gebruiker sterk van belang. Dampt u veel? Dan zal u merken dat de coil sneller vervangen moet worden.

Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of wanneer de e-liquid donker kleurt is het tijd om een nieuwe coil te gebruiken.

Overige Justfog producten

Naast de 14 serie coils heeft Slimroken een volledig assortiment aan Justfog vape producten. Via de onderstaande categorieën kan u navigeren naar deze producten:

Heeft u overige vragen over de werking van de Justfog producten? Neem dan contact met ons op. Het team van productexperts staat dagelijks klaar om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing. Wij zijn bereikbaar via de chat, e-mail of telefonisch.