Justfog J-easy Q14/Q16 serie Coils

Slimroken heeft de Justfog 14/16 serie coils in twee verschillende weerstanden in haar assortiment opgenomen: 1.2Ohm en 1.6Ohm. Deze coils zijn geschikt voor vrijwel alle Justfog e-sigaretten en clearomizers/pods. Ieder pakje bestaat uit vijf coils in de door u gekozen weerstand/ohm.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Diverse Justfog
  Tanks
  Weerstand
  1.2 Ohm
  1.6 Ohm
  Justfog 14 serie 100% Organic Cotton Coils (5 St.)

  Justfog 100% organic cotton coils, geschikt voor vrijwel iedere Justfog e-sigaret.

  Geschikt voor
  Diverse Justfog
  Tanks
  Weerstand
  1.2 Ohm
  1.6 Ohm
  € 7,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Justfog 14 serie coils kopen?

Op deze pagina vindt u originele Justfog 14 serie coils voor alle 14/16 clearomizers van Justfog. U kunt kiezen uit een weerstand van 1.2Ohm en/of 1.6Ohm. Het betreft een single coil die opgebouwd is uit nichrome en organisch Japans katoen. Dit zorgt voor een betere opname van E-liquid.

De 14 serie coils zijn geschikt voor vrijwel alle e sigaretten, pods en clearomizers van Justfog. Enkel de FOG1 e sigaret werkt op andere coils, namelijk de FOG1 coils.

Wanneer moet ik mijn Justfog coil vervangen?

Een Justfog coil gaat gemiddeld één a twee weken mij. Dit kan variëren afhankelijk van een aantal factoren. Zo zorgen zoete e-liquids er bijvoorbeeld voor dat een coil sneller aan vervanging toe is. Daarnaast is ook het damp gedragen van de gebruiker sterk van belang. Dampt u veel? Dan zal u merken dat de coil sneller vervangen moet worden.

Overige Justfog producten

Naast de 14 serie coils heeft Slimroken een volledig assortiment aan Justfog vape producten. Via de onderstaande categorien kan u navigeren naar deze producten:

Heeft u overige vragen over de werking van de Justfog producten? Neem dan contact met ons op. Het team van productexperts staat dagelijks klaar om u te helpen bij het maken van de juiste beslissing.