Justfog Coils

Originele coils voor de clearomizers van Justfog Selecteer uw tank voor de juiste coils. Alle coils van Justfog worden per 5 stuks verpakt. Twijfelt u over welke coils u wilt kopen? Neem dan vooral contact met ons op!

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Justfoq coils kopen bij Slimroken

Hier vindt u coils voor uw Justfog clearomizer. De coils passen enkel en alleen op deze clearomizers. Heeft u een ander merk clearomizer? Bijvoorbeeld een Joyetech clearomizer. Kijk dan naar de coils van dat merk. Voordat u besluit coils aan te schaffen doet u er verstandig aan om even te kijken welke weerstand u nodig heeft. Standaard worden namelijk alle clearomizers uit de 14-serie van Justfog met coils van 1.6ohm geleverd.

100% Organisch katoen voor de 14 en 16 serie

Justfog heeft speciaal voor de 14 en 16 serie coils ontwikkeld. Deze passen ook enkel en alleen op deze modellen. Houdt daar rekening mee. U heeft hier keuze uit een weerstand van 1.2Ohm of 1.6Ohm. Dit type wordt voornamelijk gebruikt voor de mond naar long dampstijl en zijn geschikt voor E-sigaretten met een vermogen van 7 tot 20 watt. Deze coil wordt langzaam warm en meer gericht op het klassieke rookeffect. Het organische katoen staat erom bekend dat het liquid beter opneemt en meer smaak aan het roken geeft.

Sub-Ohm coils voor de FOG1

Deze coils zijn speciaal voor de Justfog FOG1 ontwikkeld. Het betret sub-Ohm coils met een lage weerstand van 0.5Ohm of 0.8Ohm. Dit type zorgt voor een hogere dampproductie, lange levensduur en meer smaak. Als u voor de 0.5Ohm kiest dan kunt u een hogere dampproductie verwachten dan bij de 0.8Ohm.

De coil van mijn clearomizer vervangen

U merkt dat de coil aan vervanging toe is wanneer u een licht verbrande smaak gaat proeven. Dit is gemiddeld om de twee weken. Dit kan ook korter of langer zijn. Afhankelijk van uw dampgedrag. Lees dan het artikel; wat is een coil? in onze kennisbank.

 

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!