Justfog Coils

Originele Justfog coils koop je bij Slimroken.

De coils van Justfog zijn verkrijgbaar in twee varianten; de 14/16 Serie coils en de FOG1 coils. De eenvoud van het assortiment van Justfog heeft ervoor gezorgd dat het een geliefd merk is onder de beginnende dampers.

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Diverse Justfog
  Tanks
  Weerstand
  1.2 Ohm
  1.6 Ohm
  Justfog 14 serie 100% Organic Cotton Coils (5 St.)

  Justfog 100% organic cotton coils, geschikt voor vrijwel iedere Justfog e-sigaret.

  Geschikt voor
  Diverse Justfog
  Tanks
  Weerstand
  1.2 Ohm
  1.6 Ohm
  € 7,99
 • Geschikt voor
  Q16 FF Tank
  Weerstand
  1.2Ohm
  Justfog Q16 FF Coils

  Coils voor de Justfog Q16 FF e-sigaret en clearomizer.

  Geschikt voor
  Q16 FF Tank
  Weerstand
  1.2Ohm
  € 9,95
 • Geschikt voor
  FOG1 Tank
  Weerstand
  0.5 Ohm
  0.8 Ohm
  Justfog FOG1 Coils (5 St.)

  Sub-Ohm coils geschikt voor de Justfog FOG1. Verkrijgbaar in 0.5 Ohm en 0.8 Ohm.

  Geschikt voor
  FOG1 Tank
  Weerstand
  0.5 Ohm
  0.8 Ohm
  € 11,99
3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Justfog coils kopen?

Bij Slimroken vindt u coils voor uw Justfog clearomizer of e sigaret. Het is verstandig om eerst onderzoek te doen voordat u een pakje coils aanschaft, dan weet u zeker dat u de juiste coils heeft. Vrijwel alle elektrische sigaretten van Justfog werken op de 14 serie coils van het merk. Deze coils worden bijvoorbeeld gebruikt in de Q16 startset. De e-sigaretten die voortkomen uit de 14-serie van Justfog worden standaard geleverd met één 1.6Ohm coil.

Naast de 14 serie coils heeft Slimroken ook de FOG1 coils van het merk in het assortiment opgenomen. Deze coils zijn enkel te gebruiken in combinatie met een Justfog FOG1 e-sigaret.

Alle Justfog coils zijn gevuld met organisch katoen en worden standaard geleverd in een verpakking van vijf stuks. Het organische katoen zorgt ervoor dat de e-liquid snel wordt opgenomen.

De coil van mijn Justfog clearomizer vervangen

U merkt dat de coil aan vervanging toe is wanneer u een licht verbrande smaak gaat proeven. Dit is gemiddeld om de twee weken. Dit kan ook korter of langer zijn. Afhankelijk van uw dampgedrag. Lees dan het artikel; wat is een coil? in onze kennisbank.

Bij de ietwat zoetere e-liquids zal een coil ook sneller aan vervanging toe zijn. Een coil die aan vervanging toe is kan er ook voor zorgen dat de e-liquid donker gaat kleuren. Ook in dit geval dient de coil van uw Justfog e-sigaret dus vervangen te worden.

Welke producten van Justfog heeft Slimroken?

Naast de coils en clearomizers van Justfog heeft Slimroken ook andere vape artikelen van het merk in haar assortiment opgenomen. In de lijst hieronder kan u direct navigeren naar deze Justfog producten:

Heeft u vragen over de Justfog coils? Neem dan gerust contact met ons op. Onze productexperts zitten dagelijks klaar om u te helpen met alle vragen omtrent de e-sigaret. Wij zijn bereikbaar via de chat, e-mail en telefonisch.

 Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.