Joyetech Notch Coils

De Joyetech Notch coils op deze pagina zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met de NotchCore tank/clearomizer van het merk. De coils worden geleverd per vijf stuks en zijn verkrijgbaar in de weerstand van 0.45Ohm.

Weet u niet zeker of dit type coil past op uw clearomizer? Neem dan gerust contact met ons op, onze productexperts weten alles over elektrisch roken en helpen u graag verder bij het maken van de juiste beslissing.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  NotchCore
  Tank
  Weerstand
  0.45 Ohm
  Joyetech Notch Coils (5 St.)

  Joyetech NotchCoil die geschikt is voor de Joyetech Notchcore Clearomizer.

  Geschikt voor
  NotchCore
  Tank
  Weerstand
  0.45 Ohm
  € 5,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Joyetech Notch coils kopen?

Op deze pagina vindt u originele vervangende Notch coils voor de Notchcore clearomizer. Het betreft een horizontale coil met een weerstand van 0.45Ohm die is gemaakt van roestvrijstaal en organisch katoen. Dit model is geschikt voor zowel Sub-Ohm dampen als voor Temperature control dampen. De verbranders maken gebruik van een nieuw systeem waarbij de coil in de clearomizer geklikt wordt.

Alle coils van Joyetech zijn gevuld met organisch katoen. Dit zorgt ervoor dat de e-liquid wordt opgenomen in de coil.

Wanneer moet ik een coil vervangen?

Gemiddeld gezien gaat een coil één a twee weken mee. Hier zijn echter geen garanties aan te verlenen. Er zijn verschillende factoren die de levensduur van een coil beïnvloeden. Zo zorgt een relatief zoete e liquid ervoor dat een coil sneller aan vervanging toe zal zijn. Daarnaast is het damp-gedrag van de damper ook een belangrijke factor. Wanneer u veel dampt, zult u merken dat een coil minder lang mee gaat dan bij minder vaak gebruik.

Meer weten over coils? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.