Joyetech EZ coils

De Joyetech EZ coils op deze pagina zijn te gebruiken in combinatie met de Tralus pod of e sigaret van het merk. De coils worden geleverd in een verpakking van 5 stuks en zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Dit geeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen welke weerstand, ook wel Ohm genoemd, de voorkeur krijgt.

De coils op deze pagina zijn enkel te gebruiken met een elektrische sigaret van Joyetech. Let voor aankoop goed op of u de juiste coils gaat bestellen. Mocht u vragen hebben over de coils, neem dan gerust contact op met onze productexperts. Die helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Geschikt voor
  Tralus POD
  Weerstand
  Diverse
  Joyetech EZ Coils

  Coils voor de Joyetech Tralus pod/E-sigaret.

  Geschikt voor
  Tralus POD
  Weerstand
  Diverse
  € 10,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Joyetech EZ coils kopen?

De EZ coils van Joyetech zijn te gebruiken in combinatie met de Tralus pod van het merk. De coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden en worden geleverd in een verpakking van vijf stuks.

Het is goed om te weten dat coils niet universeel zijn. Vaak werkt een bepaald type coil enkel in combinatie met een bepaald type clearomizer. Daarnaast zijn coils merk gerelateerd. U kan bijvoorbeeld een SMOK coil dus niet gebruiken in combinatie met een Joyetech clearomizer.

Wanneer moet ik mijn coil vervangen?

Een coil moet vervangen worden wanneer de smaak van een e-liquid afneemt of wanneer de smaak verbrand begint te proeven. In deze gevallen dient u de oude coil direct te vervangen voor een nieuwe exemplaar. De coils kunnen worden los en vast geschroefd. Bij het plaatsen van een nieuwe coil is het verstandig om de liquid eerst 15 minuten in te laten trekken. Wanneer u dit niet doet bestaat er de kans dat de vloeistof nog niet voldoende is ingetrokken in het katoen en hierdoor zal de coil gelijk opnieuw verbranden.

Coils zullen gemiddeld één a twee weken meegaan. Bij zoetere liquids zal de levensduur korter zijn, dit tast het katoen namelijk sneller aan.

Overige Joyetech producten

Naast de EZ coils van Joyetech heeft Slimroken ook andere vape/damp producten van dit merk in haar assortiment opgenomen. Deze producten kan u vinden via de volgende categorieën: